Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, μίλησε στον Super Sport FM 104,0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την ήττα από την Ανόρθωση: «Μετά από κάθε παιχνίδι πρέπει να κάνουμε τον απολογισμό μας με σοβαρότητα. Να δούμε τι δεν πήγε καλά και να διορθώσουμε τα αρνητικά. Χάσαμε άλλο ένα παιχνίδι, και μαζί πολύτιμο έδαφος και είμαστε μακριά από τους στόχους που θέσαμε. Ήταν τέσσερα ντέρμπι στη σειρά από τα οποία περιμέναμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς και από όσους μπορούσαμε. Χθες άρχισε πολύ κακά το παιχνίδι με δύο τραυματισμούς, ήρθε και το γκολ και μετά το δεύτερο και μετά άρχισε το παιχνίδι για εμάς. Έπρεπε να βρεθούμε με 2-0 πίσω στο σκορ για να συνειδητοποιήσουμε ότι έπρεπε να παίζουμε. Ήρθε και η αποβολή, δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε. Τα παιδιά προσπάθησαν, όμως η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή για να πάρουμε κάτι από το ματς. Το άσχημο ξεκίνημα μας επηρέασε πάρα πολύ και δεν μπορέσαμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Από τα θετικά που θα κρατήσουμε είναι η προσπάθεια που κάναμε για ανατροπή. Δεν θέλουμε να προβάλουμε δικαιολογίες. Η ομάδα πρέπει να ανεβάσει απόδοση και ατομικά και ομαδικά για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Είναι ακόμη νωρίς στο πρωτάθλημα. Πρέπει πάση θυσία να πάρουμε σερί νίκες για να παραμείνουμε σε τροχιά στόχων γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα μείνουμε αρκετά πίσω πολύ νωρίς. Εναπόκειται στην ομάδα μας, στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία να ανατρέψουμε τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας».

Για τη διαιτησία: «Εξετάζουμε θέμα καταγγελίας, τόσο για το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος μας δεν έπρεπε να δοθεί. Ήταν δύσκολη φάση, όμως δεν έπρεπε να δοθεί. Επίσης και στην κόκκινη του Φιλίποβιτς είτε έπρεπε να αποβληθεί και ο Τσίκο ή κανένας. Οι αποφάσεις δεν πάρθηκαν μόνο από τον πρώτο διαιτητή, αλλά και από τον VARίστα, ενώ δεν είναι άμοιροι ευθυνών και ο τέταρτος και οι βοηθοί. Πήγε στο VAR ο διαιτητής, όλοι είδαμε τι είδε. Έδειξε κόκκινη κάρτα και στους δύο και το τι μεσολάβησε και άλλαξε την απόφασή του, δεν είναι δική μας αρμοδιότητα να το εξετάσουμε. Μας ανέφεραν ότι ο παίκτης της Ανόρθωσης δεν ακούμπησε τον παίκτη τον δικό μας, πλάνο που δεν είδαμε. Το τι μετέφερε στον διαιτητή ο VARίστας, πρέπει να εξεταστεί. Στο πρωτόκολλο λέει πως πρέπει να παίρνει αποφάσεις με τι βλέπει και όχι τι του λένε. Εγώ σωστά λέω πως έπρεπε να αποβληθεί ο παίκτης μας, όμως έπρεπε να αποβληθεί και ο παίκτης της Ανόρθωσης».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Ντέγοεστ είχε ένα τραυματισμό και θα είναι δύσκολο να είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι. Ο Χέντι δέχθηκε ένα χτύπημα και θα δούμε. Μπαίνει σε προπονήσεις ο Μορέιρα και ο νεοαποκτηθείς Κα. Θα δούμε για τον Γερολέμου πότε θα είναι έτοιμος. Θα απουσιάσει ο Φιλίποβιτς και ο Τσούκα, ενώ για τον Μόρσεϊ θα δούμε πότε θα απουσιάσει λόγω καρτών»

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για τη νέα σεζόν η επιλογή του νέου προπονητή - Όχι άλλα ρίσκα τύπου Κόσκελα-ThemaSports
18/05 @ 14:15

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για τη νέα σεζόν η επιλογή του νέου προπονητή - Όχι άλλα ρίσκα τύπου Κόσκελα

Σε προχθεσινές ραδιοφωνικές δηλώσεις που έκανε ο Υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, είχε πει το εξής για το κεφάλαιο «νέος προπονητής»: «Υπάρχει ένα short list με προπονητές από την ξένη αγορά, να κλείσει το ζήτημα αυτό και να πάμε στο θέμα στελέχωσης του ρόστερ. Οι επαφές είναι σε εξέλιξη και δεν ξέρεις από τη μια στιγμή στην άλλη πότε θα υπάρξει εξέλιξη. Θα πρέπει να είναι φιλόδοξος ο νέος προπονητής και να ακολουθήσει την όλη φιλοσοφία της διοίκησης».

Μεταγραφικές «σειρήνες» για Μακρή!-ThemaSports
16/05 @ 15:44

Μεταγραφικές «σειρήνες» για Μακρή!

Μεταγραφικές «σειρήνες» από Ελλάδα, για τον Ανδρέα Μακρή.

«Δεν θα πάρουμε τη μισή ΑΕΚ επειδή είναι εδώ ο κ. Γιάννου – Short list με ξένους προπονητές»-ThemaSports
16/05 @ 16:33

«Δεν θα πάρουμε τη μισή ΑΕΚ επειδή είναι εδώ ο κ. Γιάννου – Short list με ξένους προπονητές»

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 παραχώρησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

ΤΕΛΟΣ από την ΑΕΛ ο Γαρπόζης-ThemaSports
15/05 @ 17:04

ΤΕΛΟΣ από την ΑΕΛ ο Γαρπόζης

Παρελθόν και επίσημα από την ΑΕΛ αποτελεί ο Αλέξης Γαρπόζης.

Παρελθόν Τσουκά και Μπεραχίνο-ThemaSports
14/05 @ 13:13

Παρελθόν Τσουκά και Μπεραχίνο

Έφυγαν ακόμα δύο παίκτες από την ΑΕΛ

Μέχρι την Παρασκευή ξεκαθαρίζει του Γαρπόζη-ThemaSports
14/05 @ 12:20

Μέχρι την Παρασκευή ξεκαθαρίζει του Γαρπόζη

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ μίλησε για το μέλλον του Γαρπόζη στην ΑΕΛ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ