Στον Super Sport FM 104.0 ήταν καλεσμένος ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν τους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την ισοπαλία με την ΑΕΚ: «Είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από το βαθμό με βάση και πως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε δίκαιοι με τους εαυτούς μας και με την αντίπαλη ομάδα. Δεχθήκαμε γκολ από μια στατική φάση και ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε από στατική φάση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα πέραν από το δοκάρι, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε πίεση όμως θα μπορούσαμε να “κλέψουμε” τη νίκη. Η ομάδα μας ανταποκρίθηκε σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Αν δεν καταφέρνεις να κερδίσεις, καλύτερα να μην χάνεις. Ευτυχώς ή δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι αθλητική δικαιοσύνη καθώς θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ψηλά. Θα μπορούσαμε να χάσουμε αλλά και να κερδίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό πως η ομάδα στέκεται μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο και δύσκολα χάνει».

Για τη συνέχεια και τον αγώνα με την Καρμιώτισσα: «Παίζουμε στο δικό μας προσωρινό σπίτι. Βγάλαμε μέχρι στιγμής ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα. Παίξαμε σε εκτός έδρας με ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και την Ευρώπη. Τώρα με τις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους μαζί μας πρέπει να παίρνουμε τις νίκες. Θέλουμε όσες ομάδες που θεωρητικά είναι ισοδύναμές μας να τις κερδίζουμε και εντός και εκτός. Όλες θέλουμε να τις κερδίζουμε, αλλά αυτά τα παιχνίδια ακόμη περισσότερο. Το να μην χάνεις από Απόλλωνα, Ανόρθωση και ΑΕΚ δεν σε κάνει φαβορί στα παιχνίδια με τις ομάδες που ακολουθούν».

Για τον κόσμο: «Είναι Παρασκευή το παιχνίδι, όμως δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι θα είναι κοντά μας. Είναι αυτή η διαφορά που έχουμε με ομάδες που θεωρητικά είναι ισοδύναμές μας».

Για τα αγωνιστικά: «Η προετοιμασία άρχισε με αποθεραπεία το πρωί και το απόγευμα προπόνηση. Δεδομένα θα είναι εκτός ο Σέλεα, ενώ οι Κονατέ, Κατσικάς και Οφόρι έχουν επίσκεψη σήμερα στον γιατρό και περιμένουμε να δούμε που βρίσκονται».

Για τις φωνές της ΑΕΚ για το χέρι του Μπεχαράνο: «Αν κάποιος δεν γνωρίζει και ακούσει τα σχόλια από τις αντίπαλες ομάδες για τη διαιτησία, θα νομίσει πως ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι η ομάδα των διαιτητών. Δεν μπορούμε κάθε φορά να ακούμε συνέχεια παράπονα για τη διαιτησία μετά από παιχνίδι μας. Πραγματικά από το γήπεδο, αν σφύριζε το πέναλτι δεν θα έλεγε κανένας τίποτα. Δεν θα διαμαρτυρόμασταν. Ο διαιτητής γνώριζε τον κανονισμό. Αν έκανε κίνηση ο παίκτης με το χέρι, τότε έπρεπε να δοθεί παράβαση».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έδωσε τα χέρια με Τίτο Προκοπίου και... βγήκε το φιρμάνι!-ThemaSports
18/05 @ 10:15

Έδωσε τα χέρια με Τίτο Προκοπίου και... βγήκε το φιρμάνι!

Την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον νεαρό Κύπριο ακραίο επιθετικό, Τίτο Προκοπίου ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.

Ανανέωση με Σπυριδάκη!     -ThemaSports
17/05 @ 18:19

Ανανέωση με Σπυριδάκη!

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Δημήτρη Σπυριδάκη.

Δωδεκάδα αποχωρήσεων στη Νέα Σαλαμίνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
15/05 @ 22:08

Δωδεκάδα αποχωρήσεων στη Νέα Σαλαμίνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

Κίσσας: «Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος»-ThemaSports
14/05 @ 12:30

Κίσσας: «Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος»

Δηλώσεις στο ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο Τάσος Κίσσας μετά την αποχώρηση του από την Νέα Σαλαμίνα

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Εργαζόμενοι χάρισαν το μεροκάματο τους στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς!-ThemaSports
14/05 @ 10:53

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Εργαζόμενοι χάρισαν το μεροκάματο τους στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς!

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της ομάδας ασφαλείας που εργάστηκαν αφιλοκερδώς στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

100άρι ο Μιγκελίτο!-ThemaSports
13/05 @ 16:14

100άρι ο Μιγκελίτο!

100 συμμετοχές με την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, συμπλήρωσε ο Μιγκελίτο και οι "ερυθρόλευκοι" του παρέδωσαν αναμνηστική φανέλα με τον αριθμό 100.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ