Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Μπόρνμουθ και οι δύο άνθρωποι που θα βρίσκονται στην άκρη των πάγκων στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ έχουν τη δική τους κοινή ιστορία. Οι Αρτέτα και Ιραόλα είχαν ξεκινήσει παρέα από ακαδημία, στην Βασκονία και τώρα βρίσκονται αντίπαλοι στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Αυτό είναι το μεγαλύερο, το πιο σημαντικό και το πιο ακριβές συμπέρασμα που βγαίνει και από αυτή την ιστορία. 

Ο Μικέλ Αρτέτα στην προσπάθειά του να καταφέρει να στέψει την Άρσεναλ πρωταθλήτρια, συνεχίζει τον δρόμο του και το εμπόδιο που βρίσκεται μπροστά του στην 7η αγωνιστική της Πρέμιερ, είναι αυτό της Μπόρνμουθ. 

Όλα καλά και... φυσιολογικά μέχρι εδώ. Στην άκρη του πάγκου των «cherries» βρίσκεται ο Ιραόλα. Που δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην κορυφαία Λίγκα της Ευρώπης. Οι δύο προπονητές θα δώσουν τα χέρια, θα ευχηθούν «καλή επιτυχία» ο ένας στον άλλον, όμως, θα έχουν να πουν και πολλά περισσότερα. Να θυμηθούν τα... πολύ παλιά! 

Όταν ήταν πιτσιρίκια και μεγάλωναν στην Βασκονία, οι νυν προπονητές των Άρσεναλ και Μπόρνμουθ έπαιζαν στην ίδια ομάδα! Την Antiguoko! Πού να φαντάζονταν, τότε, ότι η ζωή, η καριέρα, η τύχη, η μοίρα τους και η σκληρή τους δουλειά, θα τους έφτανε σε αυτό το επίπεδο, να προσπαθούν για τη νίκη, ο καθένας για τη δική του ομάδα, στην λαμπερή Πρέμιερ Λιγκ. 

Πράγματι, εντυπωσιακό και συγκινητικό, για τους πιο ρομαντικούς φίλους του αθλήματος...

England365.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Άρσεναλ θέλει τον «μπομπέρ» της Μπολόνια-ThemaSports
17/05 @ 19:40

Η Άρσεναλ θέλει τον «μπομπέρ» της Μπολόνια

Οι «Κανονιέρηδες» έχουν βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Τζόσουα Ζίρκζεϊ, που την φετινή σεζόν «έβγαλε μάτια» με την φανέλα της Μπολόνια.

Μένει στην Αλ Χιλάλ ο Ζεσούς-ThemaSports
17/05 @ 18:55

Μένει στην Αλ Χιλάλ ο Ζεσούς

Η διοίκηση της Αλ Χιλάλ είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τη δουλειά του Ζόρζε Ζεσούς και του πρότεινε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας, καθώς το τωρινό ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Ο Ρονάλντο θέλει νέο συμβόλαιο με την Αλ Νασρ-ThemaSports
17/05 @ 18:19

Ο Ρονάλντο θέλει νέο συμβόλαιο με την Αλ Νασρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όχι μόνο δεν σκέφτεται ν' αποσυρθεί από τα γήπεδα, αλλά σύμφωνα με το βρετανικό «TalkSPORT» θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Αλ Νασρ.

Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Αλάμπα! -ThemaSports
17/05 @ 17:44

Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Αλάμπα!

Ο Αυστριακός αμυντικός των Μαδριλένων θα υποβληθεί σε επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο.

Εξετάζει την περίπτωση του Λουίς Ντίαζ-ThemaSports
17/05 @ 17:28

Εξετάζει την περίπτωση του Λουίς Ντίαζ

Ο Κολομβιανός εξτρέμ μετά από 2,5 χρόνια στην Λίβερπουλ, σκέφτεται να αποχωρήσει για λογαριασμό των μπλαουγκράνα.

Υποστολή σημαίας για την Σεβίλλη: Αποχωρεί ο Χεσούς Νάβας-ThemaSports
17/05 @ 17:00

Υποστολή σημαίας για την Σεβίλλη: Αποχωρεί ο Χεσούς Νάβας

Με την λήξη της φετινής σεζόν, θα έρθει και η αποχώρηση του Ισπανού αμυντικού από το Ραμόν Σαντσεθ Πιθχουάν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ