ThemasportsΟ Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να σκέφτεται να διατηρήσει στην 11άδα κάποια από τα… κέρδη της Τρίπολης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αυτό με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.
Οι πράσινοι οδεύουν στο ματς αυτό εμφανώς με ανεβασμένη ψυχολογία από την νίκη στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.
Αυτό είναι ένα από τα κέρδη του τριφυλλιού από την νίκη στο «Θ. Κολοκοτρώνης», όμως υπάρχουν και άλλα κέρδη τα οποία έχουν να κάνουν με τον καθαρά αγωνιστικό τομέα.
Αυτά είναι η παρουσία παικτών στο ματς αυτό που έχουν θέσει υποψηφιότητα για να είναι παρόντες και στην 11άδα της αναμέτρησης της Κυριακής.
Υπάρχουν πολλοί παίκτες που τα πήγαν εξαιρετικά στον αγώνα της Τρίπολης με αποτέλεσμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να σκέφτεται να τους διατηρήσει στην 11άδα.
Την πιο ισχυρή υποψηφιότητα την έχει ο Αράο. Ο Βραζιλιάνος άσος εκτός του γκολ που πέτυχε είχε αρκετά καλή παρουσία τόσο ως κεντρικός χαφ όσο και ως στόπερ που αγωνίστηκε.
Είναι πιθανό να δούμε τον Βραζιλιάνο να ξεκινά στο ματς, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Ρούμπεν φαίνεται να έχει μια αγωνιστική πτώση τις τελευταίες ημέρες.
Πηγή: sport-fm.gr
Ανακοινώνεται από την ΚΟΠ, ότι η κλήρωση των αγώνων της Β’ φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola Α’-Β’ Κατηγορίας περιόδου 2025-2026, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/11 @ 20:58
Τα νέα δεν είναι καλά για τον Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τελευταίο ματς της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό.
12/11 @ 20:47
Μεταξύ των δύο διακοπών για τις Εθνικές ομάδες στον Παναιτωλικό δεν έχει αλλάξει μόνο ο προπονητής με τον Γιάννη Αναστασίου αντί του Γιάννη Πετράκη.
12/11 @ 20:35
Η Stoiximan Superleague διέκοπη λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και μετά από 10 αγωνιστικές, ο Λεβαδειακός αποδεικνύει γιατί βρίσκεται στην πρώτη τετράδα.
12/11 @ 20:22
Κάτι παραπάνω από το ένα τρίτο της σεζόν στην Stoiximan Super League ανήκει, πλέον, στο παρελθόν. Δέκα αγωνιστικές έχουν περάσει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι 14 ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή έχουν παρουσιάσει τα πρώτα δείγματα γραφής από όσα αναμένεται να μας προσφέρουν μέχρι το τέλος της τον ερχόμενο Μάιο.
12/11 @ 20:04
Ο Λεβαδειακός εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα και πέντε παίκτες του βρίσκονται στα... ραντάρ ομάδων της Super League, αλλά και από το εξωτερικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportime.gr. Ανάμεσα τους και ο 25χρονος Κύπριος διεθνής μέσος, Γιάννης Κωστή!
12/11 @ 19:50
O Λορέντσο Πιρόλα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2028, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του.
BEST OF THEMASPORTS