Να βάλει φρένο στο αρνητικό σερί… με οδηγό το ρεκόρ του Μιλόγεβιτς!

Να βάλει φρένο στο αρνητικό σερί… με οδηγό το ρεκόρ του Μιλόγεβιτς!

Ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει τον Άρη (Σάββατο, 30/9, 19:00), για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά και τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, την περασμένη εβδομάδα.

Η «Ελαφρά ταξιαρχία» έχει πάρει τον αέρα του Απόλλωνα, αφού την περασμένη σεζόν οι δύο ομάδες τα είπαν 4 φορές, με την ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι, να μετρά 4 νίκες. Μάλιστα ο Απόλλωνας κόντρα στον Άρη, δέχθηκε 9 γκολ και σκόραρε μόλις 1 την περασμένη χρονιά.

Στον αυριανό αγώνα η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, θέλει να σταματήσει το αρνητικό σερί που τρέχει κόντρα στους πράσινους και να πάρει τη νίκη, η οποία θα φέρει τους τρεις βαθμούς αλλά θα ανεβάσει και την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Οδηγός για να έρθει νίκη στο ντέρμπι των θεών… δεν είναι άλλο από το ρεκόρ που τρέχει ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα, κόντρα στον Αλεξέι Σπιλέφσκι. Στην περσινή σεζόν, τα είπαν 4 φορές οι δύο τους, με τον Σερβοέλληνα κόουτς να μετρά 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Έτσι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει για ακόμη ένα παιχνίδι να μην ηττηθεί από τον Λευκορώσο συνάδελφο και αν είναι δυνατό, να πάρει και το τρίποντο.  

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του πρωταθλήματος και η ΚΑΥΤΗ συνέχεια

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του πρωταθλήματος και η ΚΑΥΤΗ συνέχεια

Iσόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στην Κύπρο ανάμεσα σε Απόλλωνα Λεμεσού και Ανόρθωση. Επιστροφή στις νίκες για ΑΠΟΕΛ, εύκολο διπλό για ΑΕΛ.