Για την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Άγγελος Ποστέκογλου, μίλησε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη Τύπου για το Τότεναμ-Λίβερπουλ (30/9, 19:30).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε τόσο στους «σπερς», όσο και στη συμφωνία που έκανε η FSG (ιδιοκτήτρια εταιρεία της ομάδας), η οποία πούλησε αρκετές μετοχές για ένα μεγάλο αντίτιμο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κλοπ:

Είναι ένα πραγματικά δυνατό τεστ. Δεν έχουμε δώσει μέχρι τώρα κάποιο εύκολο ματς, αυτά με Νιούκαστλ και Τσέλσι εκτός έδρας ήταν δύσκολα. Η Τότεναμ τα πάει επίσης καλά και ο Άγγελος (σ.σ. Ποστέκογλου) φαίνεται πως ανήκει στους κορυφαίους.

Ανυπομονώ να τον συναντήσω. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως όλοι, βλέποντας πώς έπαιζε η Τσέλσι, κατάλαβαν πόσο καλός προπονητής είναι. Νομίζω πως η Τότεναμ καιγόταν να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και σε μία χρονιά που ο Κέιν αφήνει το σύλλογο, εκείνος τα πηγαίνει πολύ καλά.

Είναι μία ομάδα που σε συναρπάζει όταν την βλέπεις και το μεταξύ μας παιχνίδι θα είναι ένα πραγματικό τεστ και για τις δύο ομάδες. Η Τότεναμ δεν παίζει καθόλου στην Ευρώπη φέτος, ούτε η Τσέλσι.

Είναι δύο ομάδες παγκόσμιας κλάσης που έχουν μία ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμάζουν τα παιχνίδια τους και αυτό είναι τεράστιο αβαντάζ για αυτές. Οπότε το να βγούμε στο Champions League είναι τεράστιο έργο φέτος επειδή υπάρχουν αυτά τα τεράστια και ξεκούραστα θηρία.

Και οι δύο ομάδες παίζουν ποδόσφαιρο και αυτά είναι καλά νέα επειδή τα τελευταία χρόνια όταν έπαιζες με την Τότεναμ, είχες απέναντί σου μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο στις αντεπιθέσεις. Τώρα έχουμε μπροστά μας μία ομάδα που έχει στο μυαλό της την κατοχή μπάλας και το πώς θα δημιουργήσει.

Ξέρω πως ο Ποστέκογλου είναι κορυφαίος προπονητής και θα έχουν ξοδέψει αρκετό χρόνο για να μας προκαλέσει προβλήματα. Ελπίζουμε να είμαστε αρκετά καλά προετοιμασμένοι για αυτό.

Για τη συμφωνία της FSG, εάν έρθει κάποιος και μας βοηθήσει, αυτό είναι σίγουρα καλά. Δεν είναι ότι χρειαζόμαστε να έχουμε ένα μπάτζετ 200 εκατομμυρίων λιρών για να ξοδέψουμε στην ομάδα. Το σίγουρο είναι πως τα χρήματα που θα μπουν, θα χρησιμοποιούν καλά».

Sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/05 @ 23:11

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Νέος προπονητικός σταθμός για τον Βορειοϊρλανδό προπονητή Νιλ Λένον.

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!-ThemaSports
20/05 @ 21:20

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουνίου θα εκκινήσει η νέα εποχή της ομάδας με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο! Συμβόλαιο τριών ετών υπέγραψε ο Ολλανδός, που θα μεταφέρει μαζί του στο «Άνφιλντ» έμπιστους συνεργάτες του με σκοπό ν' ανταποκριθεί στις προσδοκίες των διοικούντων τους «κόκκινους».

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!-ThemaSports
20/05 @ 20:07

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!

Κάποτε ο Κλοπ είχε πει για αυτόν πως «δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος εάν θέλει να σε σκοτώσει». Αν ρωτήσεις ένα παιδάκι, τι καριέρα ονειρεύεται να κάνει στο ποδόσφαιρο, θα σου απαντήσει «σαν του Σωκράτη». Ο σπουδαίος κεντρικός αμυντικός αποφάσισε πως πρέπει να σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά... για να επικεντρωθεί στην οικογένειά του!

Mister, you’ll never walk alone-ThemaSports
20/05 @ 21:04

Mister, you’ll never walk alone

Αγαπήθηκε, Λατρεύτηκε, Αποθεώθηκε!

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 14:55

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τους άφησε να φύγουν. Δεν μπορούσε να μην τους μιλήσει. Στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ. Για μία ακόμη φορά. Για τελευταία φορά. Ακόμη και αν οι φίλοι των «κόκκινων» ελπίζουν μελλοντικά πως ο Γιούργκεν Κλοπ, κάποια στιγμή, θα γυρίσει!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ