Θλίψη στον ΑΣΙΛ για τον θάνατο του Δημήτρη Πουρή

Θλίψη στον ΑΣΙΛ για τον θάνατο του Δημήτρη Πουρή

Με ανακοίνωση του ο ΑΣΙΛ Λύσης αναγγέλλει τον θάνατο του πρώην Προέδρου του Σωματείου Δημήτρη Πουρή. 

 

 

Η ενημέρωση: 

Με βαθιά θλίψη αναγγέλλουμε τον θάνατο του Πρώην Προέδρου και μέλους του Σωματείου μας, μακαριστού Δημήτρη Πουρή. Ο μακαριστός Δημήτρης διετέλεσε μέλος του Σωματείου από νεαρή ηλικία, ενώ την τριετία 2005-2008 ανέλαβε τα ηνία του Σωματείου από την θέση του Προέδρου. Στη συνέχεια παρέμεινε απλό μέλος βοηθώντας οικονομικά και άλλως πως τον ΑΣΙΛ. Ο μ. Δημήτρης Πουρής ήταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και ενεργό μέλος της κοινωνίας με πολυποίκιλη προσφορά στα κοινά, ενώ πέραν του μ. Δημήτρη, όλη γενικά η οικογένεια Πουρή στάθηκε και στέκεται διαχρονικά δίπλα από το

Σωματείο μας και τους ευχαριστούμε γι΄ αυτό. Εκ μέρους του συνόλου της οικογένειας του ΑΣΙΛ εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια μας στη σύζυγο και τους δύο υιούς του. Η απώλεια για το Σωματείο μας τεράστια και το κενό δυσαναπλήρωτο. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας σε έκτακτη συνεδρία του αποφάσισε όπως παραστεί σύσσωμο στην κηδεία και καταθέσει στεφάνι σαν ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα όσα μας έχει προσφέρει.

Αιωνία η μνήμη του.

Η κηδεία θα γίνει αύριο Σάββατο, 30/09/2023 και ώρα 11πμ στον Ι.Ν. Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα. Θα γίνονται εισφορές στο ταμείο αλληλεγγύης Λυσιωτών, ενώ η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια πριν την κηδεία.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ονοματάρες και λαβράκια: Οι παίκτες από το εξωτερικό που μπορούν από 01/01 να υπογράψουν για το καλοκαίρι

Ονοματάρες και λαβράκια: Οι παίκτες από το εξωτερικό που μπορούν από 01/01 να υπογράψουν για το καλοκαίρι

Για εκείνους ευκαιρία, για τις ομάδες τους φόβος. Για τους «μνηστήρες», η καλύτερη συνθήκη! Περιπτώσεις παικτών που από 01.01.2026 μπορούν να υπογράφουν οπουδήποτε!