Themasports

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μάριος Ηλία, ο οποίος σχολίασε την εμφάνιση των «γαλαζοκιτρίνων» κόντρα στην Πάφος FC.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν σημαντικό ματς για τον ΑΠΟΕΛ, θέλαμε τη νίκη με κάθε τρόπο. Αυτή ήρθε και θα βοηθήσει στην ψυχολογία της ομάδας. Ήταν ένα ντέρμπι που έπρεπε να το πάρει ο ΑΠΟΕΛ. Πραγματικά ήταν σημαντική νίκη που δίνει ηρεμία και ψυχολογία στην ομάδα. Αν έχανε αυτό το ματς, θα έμενε αρκετά πίσω και θα υπήρχαν αρκετά προβλήματα στην ομάδα, από τον προπονητή μέχρι και τους παίκτες. Ευτυχώς ήρθε αυτή η νίκη».

Για τα παιχνίδια με Εθνικό και Οθέλλο: «Έχει μικρύνει η διαφορά, είναι σημαντικό αυτό το γεγονός. Ο ΑΠΟΕΛ έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα, ωστόσο, δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες στο πρωτάθλημα και καλείσαι να είσαι έτοιμος, προτού βρεθείς προ εκπλήξεως».

Για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ: «Συμφωνώ ότι η ομάδα έπαιξε όσο χρειάστηκε σε ένα μέτριο παιχνίδι κέντρου. Η ομάδα κατάφερε να περιορίσει ένα εξαιρετικό σύνολο. Η αμυντική λειτουργία ήταν άριστη, ενώ ο Ρικάρντο Σα Πίντο που δέχτηκε αρκετή κριτική, έδειξε αρκετά διαβασμένος παρά τις απουσίες. Ο Γαβριήλ δικαίωσε την επιλογή του προπονητή, όπως και οι υπόλοιπες, αφού δεν φάνηκαν οι απουσίες στον αγώνα. Η Πάφος FC διαθέτει εξαιρετικό σύνολο, άρα ο ΑΠΟΕΛ έκανε καλή δουλειά στις λίγες φάσεις μπροστά στην εστία του Ίβουσιτς».

Για τον κόσμο: «Η νίκη αλλάζει την ψυχολογία. Ο κόσμος παραμένει δίπλα στην ομάδα, αφού δίνει βροντερό παρών. Ίσως υπάρχει απογοήτευση, όμως τα θετικά αποτελέσματα θα τα φτιάξουν όλα. Ας έρθει ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, αφού είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ».

Για την πίστη και την αφοσίωση των παικτών: «Όντως έδειξαν θέληση με τρεξίματα ως το τέλος. Η παρουσία του Γαβριήλ έδωσε πάθος στην ομάδα. Με σωστή δουλειά θα φτιαχτεί ένα εξαιρετικό σύνολο από τον Σα Πίντο, όμως χρειαζόμαστε αποτελέσματα. Αν σκεφτούμε ότι πήραμε ένα ντέρμπι, πλέον χρειάζεται ένα καλό σερί στα επόμενα ματς. Ας είναι το έναυσμα για τις πτήσεις στα ψηλά. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μόνο για πρωταθλητισμό, έχει στόχους και ιστορία».

Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα: «Η λειτουργία και η ανάπτυξη της ομάδας παίζει ρόλο, θεωρώ ότι σιγά-σιγά θα έρθουν τα τέρματα στον Κβιλιτάια. Μέσα από τη δουλειά θα λυθεί το πρόβλημα, είναι σημαντικό να έχεις το εύκολο τέρμα. Η συνέχεια είναι δύσκολη, άρα κάθε ευκαιρία είναι σημαντική σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα χαθούν βαθμοί από όλους».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΕΛίστικο ποστάρισμα ο Όσκαρ Σουάρες!-ThemaSports
20/05 @ 14:43

ΑΠΟΕΛίστικο ποστάρισμα ο Όσκαρ Σουάρες!

Ο Ισπανός Όσκαρ Σουάρες συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ για να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ του Νταβίντ Γκαγιέγο και έκανε σχετικό ποστάρισμα.

Δεδομένα τους θέλει ο Γκαγιέγο…-ThemaSports
18/05 @ 17:18

Δεδομένα τους θέλει ο Γκαγιέγο…

Ανοιχτά παραμένουν τα θέματα των Ντάλσιο, Κβιλιτάια και Βιγιαφάνιες στον ΑΠΟΕΛ.

ΕΦΡΑΙΜ / ΑΡΣΕΝΑΛ-ThemaSports
17/05 @ 23:02

ΕΦΡΑΙΜ / ΑΡΣΕΝΑΛ

Με ανάρτηση του ο Γιώργος Εφραίμ, έκανε ένα απολογισμό της καριέρας τους και ευχαρίστησε τους πάντες.

ΕΦΡΑΙΜ:«Tο ΑΠΟΕΛ έμελλε να γίνει προέκταση της οικογένειας μου»-ThemaSports
17/05 @ 21:16

ΕΦΡΑΙΜ:«Tο ΑΠΟΕΛ έμελλε να γίνει προέκταση της οικογένειας μου»

Η ανάρτηση του Γιώργου Εφραίμ, μετά την επισημοποίηση του τέλους της καριέρας του.

Κάνει «γκελ» ο Καστέλ…  -ThemaSports
17/05 @ 21:43

Κάνει «γκελ» ο Καστέλ…

Η περίπτωση του Σέρχιο Καστέλ θα απασχολήσει τον ΑΠΟΕΛ, μετά και την πρόσληψη του Νταβίντ Γκαγιέγο.

Η άφιξη Γκαγιέγο στον «Αρχάγγελο», η χειραψία με Πετρίδη και οι υπογραφές (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/05 @ 17:33

Η άφιξη Γκαγιέγο στον «Αρχάγγελο», η χειραψία με Πετρίδη και οι υπογραφές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε βίντεο από την άφιξη του Νταβίντ Γκαγιέγο στο προπονητικό και τις υπογραφές των συμβολαίων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ