Γιάννης Ιωάννου

Με μόλις πέντε βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές, ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ενόψει του αποψινού (19:00) εξ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Πάφος FC στο ΓΣΠ...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται στη... 10η θέση (!) και στο -6 από τους πρωτοπόρους Άρη και Ανόρθωση και σε περίπτωση που χάσουν απόψε, θα είναι στο -8 από την Πάφο που θα περάσει στην κορυφή!

Όπως γίνεται αντιληπτό, από πολύ νωρίς η ομάδα της Λευκωσίας θα βρεθεί σε δύσκολη θέση στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, γι΄ αυτό και ψάχνει επειγόντως αντίδραση, αφενός για να κάνει βαθμολογικό άλμα και αφετέρου, για να επανέλθουν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία στον Αρχάγγελο, αλλά και για να ανέβει η αυτοπεποίθηση των παικτών ενόψει της συνέχειας.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο ο οποίος βρίσκεται κι αυτός σε δύσκολη θέση, ξέρει πολύ καλά ότι δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών, αφού η καρέκλα του άρχισε να... τρίζει επικίνδυνα και μόνο με νίκη θα αρχίσει να... αντιστρέφεται το κλίμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε έμφαση στην πνευματική προετοιμασία της ομάδας του και περιμένει απ΄ όσους αγωνιστούν απόψε, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν την Πάφο και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, με στόχο να καλύψουν άμεσα το χαμένο έδαφος.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ενδεκάδα που θα παρατάξει, αποτελεί γρίφο για δυνατούς λύτες, αφού αναμένεται να κάνει αλλαγές σε όλες τις γραμμές, με στόχο να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του προς το καλύτερο.

Κρέσπο και Τσεμπάκ αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα, ενώ αν πάρει εκ νέου φανέλα βασικού ο Πέτροβιτς, θα μετακινηθεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν με αξιώσεις οι Ντάλσιο και Γαβριήλ. Αν οι Κβιλιτάια και Ντονγκαλά είναι ετοιμοπόλεμοι, τότε αναμένεται να είναι κι αυτοί στους πρώτους έντεκα, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν είναι στην αποστολή, κάποιοι παίκτες που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα τραυματισμών...

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρκίνιος μέχρι το 2028-ThemaSports
15/05 @ 12:00

Μαρκίνιος μέχρι το 2028

Για πάντα στον ΑΠΟΕΛ ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Μαρκίνιος

Ο Μερκής για την διαχείριση της κριτικής και των Social Media (VIDEO)-ThemaSports
15/05 @ 11:09

Ο Μερκής για την διαχείριση της κριτικής και των Social Media (VIDEO)

Για την μεγάλη ανάσα που παίρνουν στον ΑΠΟΕΛ, τερματίζοντας την «ξηρασία» μιας πενταετίας σε κατακτήσεις τίτλων, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μερκής.

Θα είναι ο πρωτος!-ThemaSports
15/05 @ 10:00

Θα είναι ο πρωτος!

Προ των πυλών ο Νταβίντ Γκαγιέχο στον ΑΠΟΕΛ

Το συνηθίζει ο Πετρίδης…-ThemaSports
14/05 @ 21:42

Το συνηθίζει ο Πετρίδης…

Δεν μας έκανε και μεγάλη η έκπληξη η επιλογή του Πρόδρομου Πετρίδη, να φέρει στην Κύπρο τον Νταβίντ Γκαγιέγο.

Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον Ντάλσιο…-ThemaSports
14/05 @ 23:05

Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον Ντάλσιο…

Ο ΑΠΟΕΛ έχει υποβάλει πρόταση ανανέωσης στον Ντάλσιο, εδώ και αρκετό διάστημα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ