Στην αποψινή εκπομπή του Total Green θα βρεθεί καλεσμένος ο Γούιλι Σεμέδο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δείτε το LIVE - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι η Ομόνοια, μέχρι που μπορεί να φτάσει: «Έχουν έρθει νέοι ποδοσφαιριστές και χρειάζεται χρόνο η ομάδα. Είμαστε η Ομόνοια και δεν φοβόμαστε κανένα. Σίγουρα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, αλλά μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε.»

Ποιους θεωρεί τους κυριότερους ανταγωνιστές για τον τίτλο: «Θα έλεγα τον Άρη, είναι ο πρωταθλητής, ας πούμε πως είναι το φαβορί. Η Πάφος είναι πολύ καλή, ο Απόλλωνας, εμείς, είναι πολλές ομάδες που μπορούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα».

Για το πώς νιώθει ο ίδιος και εάν προσαρμόστηκε: «Νιώθω πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Παίζω για τη μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Όπως είπα είμαστε πολύ καλή ομάδα, ο σύλλογος είναι εκπληκτικός, έχουμε σπουδαίους οπαδούς, οι συνθήκες είναι πολύ καλές, ελπίζω στο τέλος της σεζόν να είναι όλοι χαρούμενοι και να κερδίσουμε κάτι σημαντικό».

Γιατί επέλεξε την Ομόνοια: «Πρώτα από όλα γιατί όταν μιλήσαμε ένιωθα πραγματικά πως με ήθελαν, μου έδειξαν ότι με ήθελαν εδώ και είμαι άτομο που όταν έχω κάποιο καλό προαίσθημα για κάτι γίνεται πιο εύκολη η απόφασή μου. Πήρα την απόφαση, το εκτίμησα πολύ που μου έδειξαν πόσο με ήθελαν. Η Ομόνοια είναι ιστορική ομάδα, η μεγαλύτερη στην Κύπρο».

Τι είπε για Φράνσον, Αλιούμ και Αμό: «Είναι πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και οι τρείς. Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα δείτε. Ήδη μας βοηθάνε, στον αγώνα με τον Άρη, οι Αλιούμ και Φράνσον μπήκαν αλλαγή και μας έδωσαν ανάσες.»

Για την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια: «Η ατμόσφαιρα στα παοδυτήρια είναι πολύ καλή, είμαστε σαν οικογένεια, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είμαι πιο κοντά με τον Μπασιρού, Κασάμα, Κουλιμπαλί και τον Ουζόχο και τον Καρίμ. Ο πιο αστείος είναι ο Αμό».

Για το που μπορεί να αγωνιστεί: «Μπορώ να αγωνιστώ όπου με χρειάζεται ο προπονητής, ελπίζω να συνεχίσω να παίζω στην φυσική μου θέση. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης.»

Για τις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του: «Ήταν δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, συμφώνησα με την Ομόνοια αρχές του Ιούνη νομίζω, όταν βγήκαν οι φήμες ήταν σχεδόν τελειωμένο, το πρόβλημα ήταν ότι είχα συμβόλαιο με την Αλ-Φαϊσαλί και ήταν δύσκολο να φύγω γιατί ήθελαν να μείνω. Αλλά τους είπα ότι ήθελα να φύγω, μετά συζητούσαν οι δύο ομάδες, για αυτό καθυστέρησε η μεταγραφή αλλά κατάφεραν να συμφωνήσουν».

«Θέλω να κατακτήσω τίτλο με την Ομόνοια. Δεν έχω πάρει ούτε ένα στην καριέρα μου.»

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν-ThemaSports
19/05 @ 13:10

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, στέλνει μήνυμα στον πράσινο λαό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!-ThemaSports
19/05 @ 12:45

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!

Με ανάρτηση της η Ομόνοια στα social media, συγχαίρει την Πάφος FC για την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ… -ThemaSports
19/05 @ 09:57

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ…

Δεν ήταν μόνο οι παίχτες της Ομόνοιας, που δεν «πάτησαν» ψες στο τερέν του ΓΣΠ, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν λες ότι δεν «πέρασε» από το γήπεδο…

Ούτε αυτός...-ThemaSports
19/05 @ 10:08

Ούτε αυτός...

Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον τελικό ο Γουίλι Σεμέδο.

Ότι έδωσε… πήρε!-ThemaSports
19/05 @ 08:22

Ότι έδωσε… πήρε!

Η Ομόνοια ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια ηττήθηκε από την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ