Στην αποψινή εκπομπή του Total Green θα βρεθεί καλεσμένος ο Γούιλι Σεμέδο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δείτε το LIVE - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι η Ομόνοια, μέχρι που μπορεί να φτάσει: «Έχουν έρθει νέοι ποδοσφαιριστές και χρειάζεται χρόνο η ομάδα. Είμαστε η Ομόνοια και δεν φοβόμαστε κανένα. Σίγουρα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, αλλά μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε.»

Ποιους θεωρεί τους κυριότερους ανταγωνιστές για τον τίτλο: «Θα έλεγα τον Άρη, είναι ο πρωταθλητής, ας πούμε πως είναι το φαβορί. Η Πάφος είναι πολύ καλή, ο Απόλλωνας, εμείς, είναι πολλές ομάδες που μπορούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα».

Για το πώς νιώθει ο ίδιος και εάν προσαρμόστηκε: «Νιώθω πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Παίζω για τη μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Όπως είπα είμαστε πολύ καλή ομάδα, ο σύλλογος είναι εκπληκτικός, έχουμε σπουδαίους οπαδούς, οι συνθήκες είναι πολύ καλές, ελπίζω στο τέλος της σεζόν να είναι όλοι χαρούμενοι και να κερδίσουμε κάτι σημαντικό».

Γιατί επέλεξε την Ομόνοια: «Πρώτα από όλα γιατί όταν μιλήσαμε ένιωθα πραγματικά πως με ήθελαν, μου έδειξαν ότι με ήθελαν εδώ και είμαι άτομο που όταν έχω κάποιο καλό προαίσθημα για κάτι γίνεται πιο εύκολη η απόφασή μου. Πήρα την απόφαση, το εκτίμησα πολύ που μου έδειξαν πόσο με ήθελαν. Η Ομόνοια είναι ιστορική ομάδα, η μεγαλύτερη στην Κύπρο».

Τι είπε για Φράνσον, Αλιούμ και Αμό: «Είναι πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και οι τρείς. Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα δείτε. Ήδη μας βοηθάνε, στον αγώνα με τον Άρη, οι Αλιούμ και Φράνσον μπήκαν αλλαγή και μας έδωσαν ανάσες.»

Για την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια: «Η ατμόσφαιρα στα παοδυτήρια είναι πολύ καλή, είμαστε σαν οικογένεια, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είμαι πιο κοντά με τον Μπασιρού, Κασάμα, Κουλιμπαλί και τον Ουζόχο και τον Καρίμ. Ο πιο αστείος είναι ο Αμό».

Για το που μπορεί να αγωνιστεί: «Μπορώ να αγωνιστώ όπου με χρειάζεται ο προπονητής, ελπίζω να συνεχίσω να παίζω στην φυσική μου θέση. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης.»

Για τις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του: «Ήταν δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, συμφώνησα με την Ομόνοια αρχές του Ιούνη νομίζω, όταν βγήκαν οι φήμες ήταν σχεδόν τελειωμένο, το πρόβλημα ήταν ότι είχα συμβόλαιο με την Αλ-Φαϊσαλί και ήταν δύσκολο να φύγω γιατί ήθελαν να μείνω. Αλλά τους είπα ότι ήθελα να φύγω, μετά συζητούσαν οι δύο ομάδες, για αυτό καθυστέρησε η μεταγραφή αλλά κατάφεραν να συμφωνήσουν».

«Θέλω να κατακτήσω τίτλο με την Ομόνοια. Δεν έχω πάρει ούτε ένα στην καριέρα μου.»

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πλάνα από την προπόνηση με Φαμπιάνο και το ατομικό του Στεπίνσκι (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/05 @ 19:38

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πλάνα από την προπόνηση με Φαμπιάνο και το ατομικό του Στεπίνσκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια παρουσιάζει βίντεο με πλάνα απ’ τη σημερινή προπόνηση, τον Φαμπιάνο αλλά και το ατομικό του Στεπίνσκι.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ!-ThemaSports
08/05 @ 13:31

ΔΕΔΟΜΕΝΟ!

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την έναρξη της προπώλησης των εισιτήριων για τον τελικό Κυπέλλου.

Τα εισιτήρια του τελικού για τους Ομονοιάτες – Χωρίζεται σε τέσσερις φάσεις η προπώληση!  -ThemaSports
08/05 @ 12:39

Τα εισιτήρια του τελικού για τους Ομονοιάτες – Χωρίζεται σε τέσσερις φάσεις η προπώληση!

Ανακοίνωση από την Ομόνοια, για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου κόντρα στην Πάφο.

Δυνατό ΒΙΝΤΕΟ με τον κόσμο της: «Για σένα ζω, για σένα τραγουδώ»-ThemaSports
08/05 @ 09:41

Δυνατό ΒΙΝΤΕΟ με τον κόσμο της: «Για σένα ζω, για σένα τραγουδώ»

Δυνατό βίντεο με τον κόσμο της ανέβασε η Ομόνοια και έγραψε «για σένα ζω, για σένα τραγουδώ».

Το καλοκαιρινό... τεστ του Τσιλούλη, ο Νταμπράουσκας και η Ομόνοια!-ThemaSports
07/05 @ 18:19

Το καλοκαιρινό... τεστ του Τσιλούλη, ο Νταμπράουσκας και η Ομόνοια!

Το δρομολόγιο Λαμία-Σπάτα θα ακολουθήσει ο Σωτήρης Τσιλούλης το προσεχές καλοκαίρι. Τι «παίζει» όμως με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, τον Λιθουανό τεχνικό Βάλντας Νταμπράουσκας και την Ομόνοια;

Εφτά παίκτες χωρίς συμβόλαιο-ThemaSports
07/05 @ 14:20

Εφτά παίκτες χωρίς συμβόλαιο

Η χρονιά δεν τελείωσε ακόμα αλλά για την επόμενη υπάρχουν παίκτες χωρίς συμβόλαιο

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ