Ευχάριστα νέα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ευχάριστα νέα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Πολύ ευχάριστα νέα στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Βινίσιους επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του.

Η απουσία του Βινίσιους Τζούνιορ, είχε ιδιαίτερο αντίκτυπο στην απόδοση και κυρίως στην παραγωγικότητα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, αποθεραπεύθηκε και βρέθηκε αρχικά στην αποστολή του Κάρλο Αντσελότι για το ντέρμπι με την Ατλέτικο (σ.σ. ήττα με 3-1), αλλά αποκλείσθηκε στην συνέχεια, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Η... περιπέτεια του Βινίσιους φαίνεται πως φθάνει στο τέλος της, με τον έμπειρο άσο, να δηλώνει έτοιμος για την επιστροφή του στα γήπεδα. Ο Βινίσιους ανήρτησε στο Χ μια φωτογραφία του να τρέχει με μια μπάλα και το εξής σχόλιο: «Είμαι έτοιμοοοος»!

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

B' Κατηγορία: Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της 13ης αγωνιστικής

B' Κατηγορία: Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της 13ης αγωνιστικής

Τελευταία αγωνιστική για το 2025 στο Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας και η αυλαία ανοίγει σήμερα στην Περιστερώνα με την αναμέτρηση του Εθνικού Λατσιών με τη Νέα Σαλαμίνα.