Η μπάλα στη διοίκηση για το μέλλον του κόουτς Χαραλάμπους

Η μπάλα στη διοίκηση για το μέλλον του κόουτς Χαραλάμπους

Εξέφρασε δημόσια παράπονα από τους παίχτες για την έλλειψη πάθους στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Παράλληλα ο Χρήστος Χαραλάμπους, έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης.

Αν και επέλεξε να μην τα πει όλα στον αέρα, ο τεχνικός της ΑΕΛ προφανώς έχει κουραστεί (και) από το κλίμα αμφισβήτησης που υπάρχει προς το πρόσωπο του τις τελευταίες εβδομάδες.

Βασικά η μπάλα βρίσκεται στα… πόδια της διοίκησης, αν θα πει σήμερα στον Χαραλάμπους, «μείνε εδώ και θα σε στηρίξουμε με κάθε τρόπο» ή θα τηρήσουν διαφορετική στάση.

Ότι η ΑΕΛ δεν είναι τόσο ποιοτικά στελεχωμένη, ήταν κάτι που το γνώριζε ο κόσμος από το καλοκαίρι. Ο κόσμος δεν περιμένει ότι η ομάδα θα χτυπήσει την ευρωπαική έξοδο, όμως τουλάχιστον αναμένει ότι θα είναι ανταγωστική απέναντι σε ομάδες που έχουν ψηλότερους στόχους.

Ενόχλησε αρκετά τους οπαδούς της ομάδας, το ότι εξαφανίστηκε από το γήπεδο την τελευταία μισή ώρα. Στο πρώτο ημίχρονο είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, δεν έφτιαξε ούτε μια φάση για γκολ.

Όλες κι όλες, συνολικά στο ντέρμπι, έκανε δυο φάσεις, τα σουτ των Άγγελου Αντρέου (50') και Βασίλη Παπαφώτη (55'). 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τον μάτιασαν: Σοβαρό πλήγμα για τη Ρεάλ με Αλεξάντερ-Άρνολντ

Τον μάτιασαν: Σοβαρό πλήγμα για τη Ρεάλ με Αλεξάντερ-Άρνολντ

Η Ρεάλ Μαδρίτης δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα σε μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο στη σεζόν.