Οι δηλώσεις του προέδρου του Εθνικού Κίκη Φιλίππου στην Cytavision.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Σέβομαι όλο τον κόσμο της Ομόνοιας ίσως τον περισσότερο στην Κύπρο. Έχω αρκετούς φίλους Ομονοιάτες. Δεν απαντώ τα τηλέφωνα το τελευταίο διάστημα. Δεν είμαι άνθρωπος που έχω  πρόβλημα με την Ομόνοια. Το απέδειξα ότι ήθελε η Ομόνοια το γήπεδο, με συμφέρον πάντα και τγια το σωματείο μου.

Είχαμε άλλη πρόταση για τον Μάριο, όμως είχαμε μιλήσει με την Ομόνοια και γι αυτό την απέρριψα. Θα χαρούμε αν ο Μάριος πάει στην Ομόνοια και να έχει καλή απόδοση. Είναι ανοικτό το παράθυρο. Ο Μάειος πήγε και στην ΑΕΛ και στην Αλκή. Είδα ότι αδικήθηκε. Τον φέραμε πίσω, τον δώσαμε στον ΑΠΟΕΛ.

Όταν επέστρεψε πίσω στον Εθνικό ο Μάριος, πήρα τηλέφωνο τον πρόεδρο της Ομόνοιας και του είπα έλα να μιλήσουμε και δεν ήρθε. Έχουμε μια διαφορά. Είναι πολύ μικρή οικονομική διαφορά.

Εβάλα τόσο νερό μέσα στο κρασί που... ενέρωσε, όποιος το πιει δεν θα καταλάβει ότι είναι κρασί. Ο Εθνικός έκανε υποχωρήσεις και με το παραπάνω. Θέλω να κρατήσω την πόρτα ανοικτή. Μέχρι αύριο η πόρτα είναι ανοικτή.

Τα βρήκαμε και έμεινε ο τρόπος καταβολής. Είναι 50 χιλιάδες και υπάρχει ο τρόπος. Δεν θα την πάθω όπως με τον Γιώτη Εγκωμίτη. Έλεγαν ότι τα πήρε ο Κίκης. Θα κάνω δημοσιογραφική για να μάθει ο κόσμος της Ομόνοιας.

Είμαι έτοιμος ακόμα και απόψε. Δεν έχουμε διαφορά στο οικονομικό ποσό. Είναι μέσα και ο δανεισμός Ζαχαρίου. Ο Παναγή είναι επίσης δανεικός.

Πόνεσα το στομάχι μου, όλη μέρα είμαι με τα Rennie. Όλη μέρα "θέλω τον Μάριο", δεν γίνονται έτσι δουλειές. Έχω πολλά να πω, μπορεί κάποιο να... κακοφανιστούν. Θέλω να κρατήσω ανοικτό το παράθυρο.

Ερχόμουν εδώ για να ανακοινώσω την συμφωνία. Άλλαξε η συμφωνία το απόγευμα! Νιώθουν ότι έχουμε κάποια αδυναμία και πιέζουν».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε τερματοφύλακα ο Εθνικός-ThemaSports
01/07 @ 13:01

Ανακοίνωσε τερματοφύλακα ο Εθνικός

Ο Εθνικός Άχνας ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Λούκας Φλόρες.

Στον Εθνικό ο Ιωάννου -ThemaSports
26/06 @ 11:50

Στον Εθνικό ο Ιωάννου

Ανακοίνωσε άλλη μια μεταγραφή ο Εθνικός Άχνας

Συναντήθηκε με Κίκη Φιλίππου ο Μάριος Ηλία...-ThemaSports
22/06 @ 10:19

Συναντήθηκε με Κίκη Φιλίππου ο Μάριος Ηλία...

Συνεχίζονται οι επαφές της Πάφος FC με τον Εθνικό για τον Μάριο Ηλία.

Να «αρπάξει» την ευκαιρία!-ThemaSports
15/06 @ 11:00

Να «αρπάξει» την ευκαιρία!

Στον Εθνικό Άχνας ο Κωνσταντίνος Βενιζέλου και τη νέα σεζόν θέλει να «αρπάξει» την ευκαιρία.

Στον Εθνικό ο Βενιζέλου -ThemaSports
14/06 @ 12:45

Στον Εθνικό ο Βενιζέλου

Ενισχύεται με Κυπριακό στοιχείο ο Εθνικός

Καμπρέρα και Μάριος Ηλία... Σημαντικό ΚΕΝΟ!-ThemaSports
16/06 @ 10:54

Καμπρέρα και Μάριος Ηλία... Σημαντικό ΚΕΝΟ!

Ως γνωστόν ο Καμπρέρα δεν συνεχίζει στον Εθνικό και χθες ο τεχνικός διευθυντής των Αχνιωτών είπε, ότι δύσκολα θα συνεχίσει και ο Μάριος Ηλία στην προσφυγική ομάδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ