Πόλυς Χαραλάμπους

Η ομάδα που δεν έφυγε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα του ψεσινού ντέρμπι, ήταν η Ανόρθωση. Επειδή στα τελευταία στάδια του αγώνα, έδειξε να ψάχνει περισσότερο το δεύτερο γκολ, ελέω μερικών επεμβάσεων του Μπέλετς, δεν έφτασε στην τέταρτη φετινή τους νίκη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Βρίσκεται στην κορυφή η Κυρία, αν ο Άρης δεν πετύχει το «διπλό» επί της Ομόνοιας τη Δευτέρα, θα συνεχίσει να είναι εκεί μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής.

Το έχουν επισημάνει πολλοί, ειδήμονες και μη, ότι η φετινή Ανόρθωση με την εικόνα που εκπέμπει στο ξεκίνημα του νέου μαραθωνίου, δείχνει ότι δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα.

Εξέδωσε ήδη… αποδείξεις, ότι ο πήχης των απαιτήσεων της, πάει τουλάχιστον μέχρι την διεκδίκηση ευρωπαικού εισιτηρίου. Όταν θα δοκιμαστεί και σε άλλα ντέρμπι στην πορεία, θα την κρίνουμε, αν έχει το μέταλλο και τη νοοτροπία  να χτυπήσει με αξιώσεις τον τίτλο.

Στα θετικά της βραδιάς, ότι έβγαλε αντίδραση όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Είχε πετύχει και ένα τέρμα με τον Φερέιρα, το οποίο οριακά (όπως έδειξε η φωτογραφία του VAR), σωστά δεν μέτρησε.

Στα τελευταία στάδια του αγώνα, με την εικόνα και την προσπάθεια της, έδιδε το μήνυμα ότι ήθελε ντε και καλά το τρίποντο.

Πέραν από τον εντελώς διαφορετικό Φερέιρα (σε σχέση με πέρσι) που βλέπουν φέτος οι Ανορθωσιάτες, ο παίχτης που λογικά τους «τρελαίνει» είναι ο δεξιός μπακ Mούσα Γουαγκέ. Ο διεθνής Σενεγαλέζος, δείχνει ότι είναι παίχτης διαφοράς.  

Στα χάι λάιτ της βραδιάς, ήταν το σλάλομ του Γουαρίς, ο οποίος προσπέρασε σαν χέλι τους αμυντικούς του ΑΠΟΕΛ, ακολούθως έδωσε τη μπάλα στον Φερέιρα που «νίκησε» τον Μπέλετς.

Η μπάλα βρήκε στο πόδι του Καστέλ, γεγονός που επηρέασε  την αρχική εκτίμηση που έκανε ο κίπερ του ΑΠΟΕΛ.

Αν η Κυρία συνεχίσει να βγάζει… αέρα πρωταγωνίστριας, η ανακοίνωση για sold out σε κάθε εντός έδρας ντέρμπι, δεν θα είναι είδηση.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα-ThemaSports
18/05 @ 10:38

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της Ανόρθωσης για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, αλλά και για να περάσουν χωρίς συνέπειες τον σκόπελο των οικονομικών κριτηρίων που αποτελεί τεράστιο βραχνά για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 20:41

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Τσίκο Μπάνζα, με την οποία εύχεται χρόνια πολλά στον Έντσον Σίλβα.

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!   -ThemaSports
17/05 @ 18:12

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!

Οι παλαμαίχοι παίκτες του ΘΟΪ Αυγόρου πρόσφεραν το ποσό των 1000 ευρώ για οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»-ThemaSports
17/05 @ 14:52

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»

Ανακοίνωση από το ΔΣ του συλλόγου της Ανόρθωσης για την εξόφληση του ποσού της κτηματικής για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπάρχει ελπίδα; -ThemaSports
17/05 @ 13:23

Υπάρχει ελπίδα;

Η αισιοδοξία της περασμένης εβδομάδας, έχει δώσει την θέση της στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ανόρθωσης.

ΜΑΧΗΤΕΣ: «Τελικό ποσό €1,075,000 - Η πιο Ιστορική και η μεγαλύτερη νίκη στα 30 Χρόνια μας»-ThemaSports
17/05 @ 13:00

ΜΑΧΗΤΕΣ: «Τελικό ποσό €1,075,000 - Η πιο Ιστορική και η μεγαλύτερη νίκη στα 30 Χρόνια μας»

Οι Μαχητές ενημερώνουν για την εξόφληση του χρέους μετά την πρωτοβουλία τους που απευθύνθηκε προς τον κόσμο της Ανόρθωσης μόλις πριν 25 μέρες, στις 22/04/2024 για να λυθεί ένα ζήτημα 20 χρόνων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ