Τεράστιο πλήγμα στην Μπαρτσελόνα, χάνει το Ελ Κλάσικο!

Τεράστιο πλήγμα στην Μπαρτσελόνα, χάνει το Ελ Κλάσικο!

Ο Ολλανδός χαφ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Θέλτα και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για διάστημα 5-7 εβδομάδων!

Η εκτίμηση των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα κάνει λόγο για απουσία 5-7 εβδομάδων, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολλανδός χαφ θα αναγκαστεί να χάσει το Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης (28/10), αλλά και τα ματς της Ολλανδίας με Γαλλία και Ελλάδα (16/10, 21:45), για τα προκριματικά του Euro.

Ο Ντε Γιονγκ αποτελεί βασική μονάδα στην μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα, αφού έχει ξεκινήσει βασικός και στα εφτά παιχνίδια που έχουν δώσει οι Καταλανοί την φετινή σεζόν και ο τραυματισμός του αποτελεί πλήγμα στα πλάνα του Τσάβι, ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το θέμα του Μασέκο είναι αρκετά περίπλοκο και δύσκολο, όμως ο Νταμάχου προσπαθεί και παρακολουθεί τις εξελίξεις»

Το θέμα του Μασέκο είναι αρκετά περίπλοκο και δύσκολο, όμως ο Νταμάχου προσπαθεί και παρακολουθεί τις εξελίξεις»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του. Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Μασέκο και Ινσίνιε.