Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του «The Voice of Greece»!
Ο Κωνσταντίνος Κωμοδρόμος είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού «The Voice of Greece».


Χωρίς τους Μπένιαμν Βέρμπιτς και Γιώργο Βαγιαννίδη συνέχισε και σήμερα ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το δευτεριάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στη Λεωφόρο.
Τόσο ο Σλοβένος εξτρέμ όσο και ο διεθνής δεξιός μπακ έκαναν για μια ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα και, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, θα πρέπει να θεωρούνται αμφότεροι εκτός των πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς!
Το «τριφύλλι» θα προπονηθεί ξανά αύριο το πρωί στο Κορωπί και στη συνέχεια ο Σέρβος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για το ντέρμπι με την «Ένωση».
Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα πρωταθλήματος της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βαγιαννίδης, Βέρμπιτς».
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις