Η ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα εγκαίνια δύο γηπέδων αντισφαίρισης του Δήμου Αραδίππου πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023. Τον Οργανισμό εκπροσώπησαν επίσης στα εγκαίνια τα μέλη του ΔΣ Κάλλη Χατζηιωσήφ, Ανδρόνικος Ανδρονίκου και Σωτήρης Αδάμου, καθώς και οι Λειτουργοί Βάσος Κουτσιούντας και Αυγή Νεοκλέους.
«Για τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού τα εγκαίνια ενός νέου αθλητικού χώρου είναι γιορτή. Ως Πρόεδρος της Ανώτατης Αθλητικής Αρχής του τόπου είμαι περήφανος που ο Οργανισμός συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία τέτοιων γηπέδων. Ο τόπος μας χρειάζεται υποδομές και ως ΚΟΑ έχουμε χρέος να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση» είπε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνεισφορά της Λειτουργού του ΚΟΑ Αυγής Νεοκλέους στην ολοκλήρωση του έργου. «Το συγκεκριμένο έργο είναι αποτέλεσμα της σύμπραξης του Δήμου Αραδίππου με τον ΚΟΑ. Ο Οργανισμός επιδιώκει πάντα τέτοιες συνέργειες με τις τοπικές Αρχές», πρόσθεσε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ευάγγελο Ευαγγελίδη για την αγαστή συνεργασία.
Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Ευαγγελίδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το ΔΣ του ΚΟΑ για την καθοριστική συμβολή τους, κάνοντας ειδική μνεία στο μέλος του ΔΣ Ανδρόνικο Ανδρονίκου και την Λειτουργό Αυγή Νεοκλέους. Παράλληλα ο κ. Ευαγγελίδης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Ανδρέα Μιχαηλίδη, ως αναγνώριση της προσφοράς του ιδίου και του Οργανισμού στην αποπεράτωση του έργου.
Στον χαιρετισμό τους ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αραδίππου Ανδρέας Προδρόμου και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού Νικόλας Κάρουλλας στάθηκαν στην αρωγή του ΚΟΑ: «Χωρίς τη δική σας συμβολή τίποτα δεν θα ήταν κατορθωτό. Η στήριξή σας είναι διαχρονική».
Ακολούθησαν η αποκάλυψη της αναμνηστικής πλάκας και το κόψιμο της κορδέλας, ενώ τα εγκαίνια ολοκληρώθηκαν με αγώνα επίδειξης από τους διεθνείς αντισφαιριστές Πέτρο Χρυσοχό και Σέρζη Κυρατζή. Στα εγκαίνια παρέστησαν επίσης οι Βουλευτές Λάρνακας Πρόδρομος Αλαμπρίτης, Ανδρέας Πασιουρτίδης και Σωτήρης Ιωάννου, ο πρώην Δήμαρχος Αραδίππου Χριστάκης Λυμπέρης, καθώς και πλήθος εκπροσώπων των τοπικών Αρχών και του αθλητισμού. #cyprus #koa #cyprussportsorganisation
 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μικρή ένταση ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τους ανθρώπους της ομάδας του στο μποξ-ThemaSports
16/05 @ 23:00

Μικρή ένταση ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τους ανθρώπους της ομάδας του στο μποξ

Μίνι ένταση υπήρξε ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και την ομάδα του που βρισκόταν στο μποξ.

Πλήρωσε τα λάθη του κόντρα στον Τζάρι και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Masters της Ρώμης ο Τσιτσιπάς-ThemaSports
16/05 @ 22:53

Πλήρωσε τα λάθη του κόντρα στον Τζάρι και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Masters της Ρώμης ο Τσιτσιπάς

Παρότι προηγήθηκε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ από τον Νικολάς Τζάρι, μένοντας εκτός συνέχειας από τα προημιτελικά του Masters τουρνουά που διεξάγεται στη Ρώμη.

Πέταξε για τους «16» της Ρώμης η ασταμάτητη Σάκκαρη!-ThemaSports
12/05 @ 14:38

Πέταξε για τους «16» της Ρώμης η ασταμάτητη Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο Masters της Ρώμης!

Ανέτρεψε τον Στρουφ και πέρασε στον τρίτο γύρο του Masters της Ρώμης ο Τσιτσιπάς! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
12/05 @ 00:00

Ανέτρεψε τον Στρουφ και πέρασε στον τρίτο γύρο του Masters της Ρώμης ο Τσιτσιπάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Γιαν Λέναρντ Στρουφ και πήρε το εισιτήριο για τους «32» της Ρώμης!

Τζόκοβιτς: Του πέταξαν παγούρι στο κεφάλι ενώ υπέγραφε αυτόγραφα - Σωριάστηκε στο έδαφος (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
10/05 @ 23:29

Τζόκοβιτς: Του πέταξαν παγούρι στο κεφάλι ενώ υπέγραφε αυτόγραφα - Σωριάστηκε στο έδαφος (ΒΙΝΤΕΟ)

Παγούρι στο κεφάλι την ώρα που υπέγραφε αυτόγραφα μετά το τέλος του αγώνα του στο Rome Masters δέχθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Σέρβο τενίστα να σωριάζεται στο έδαφος.

Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας: Μια Αθλητική Όαση στην καρδιά της  Λάρνακας.-ThemaSports
09/05 @ 11:30

Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας: Μια Αθλητική Όαση στην καρδιά της Λάρνακας.

Ένα έργο, στολίδι, δημόσιας ωφελείας και δημοσίου συμφέροντος

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ