Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης της ομάδας του με την Σέριφ για το Europa League έκανε ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος αναφέρθηκε ξανά στον περσινό χαμένο τελικό από τη Σεβίλλη.
          Ακολουθήστε μας στο Google news
Ενδιαφέρουσες δηλώσεις για μία ακόμα φορά έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο!
Ο προπονητής της Ρόμα βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Ρόμα με τη Σέριφ Τίρασπολ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, μιλώντας ξανά για τον χαμένο τελικό της περσινής σεζόν κόντρα στη Σεβίλλη.
«Διαφορετική σεζόν και πάνω από όλα διαφορετική διοργάνωση. Θα πω για ακόμα μια φορά ότι δεν χάσαμε στον τελικό της Βουδαπέστης. Θα το λέω μέχρι να τελειώσει η καριέρα μου, δεν πρόκειται να αλλάξω άποψη. Ωστόσο, τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή, στόχος μας είναι να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Πέρσι ξεκινήσαμε με ήττα κόντρα στη Λουντογκόρετς και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα, αφού στη συνέχεια αναγκαστήκαμε να παίξουμε έναν έξτρα γύρο», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα είναι ευκολότερο για την ομάδα του να προκριθεί στο Champions League της επόμενης σεζόν μέσω του Europa League ή μέσω της Serie A, απαντώντας:
«Δεν ξέρω. Πέρσι πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και στις δύο διοργανώσεις. Την 30ή αγωνιστική ήμασταν τρίτοι και παράλληλα βρισκόμασταν στα προημιτελικά του Europa. Μετά είχαμε τραυματισμούς και δυσκολίες, αλλά καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό. Δεν ξέρω πιο είναι το ευκολότερο μονοπάτι. Δεν μπορώ να διαλέξω διοργάνωση, αφού για εμένα το σημαντικότερο είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι».
sport-fm.gr
            
              
                
                
                  
                  Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Χουάν Κάρλος Καρσέδο για το ματς με τη Βιγιαρεάλ την Τετάρτη (5/11, 19:45), στο «Αλφαμέγα», για την 4η αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ.
                 
               
             
           
          
          
          
          
            ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
                
            
              
              28/10 @ 21:48
                Η UEFA ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία εναντίον του προέδρου της Λιλ, Ολιβιέ Λετάν, για τα σχόλια που έκανε μετά την αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική του Europa League.
               
             
            
              
              23/10 @ 15:48
                Το ματς του Παναθηναϊκού με τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ θα γίνει τελικά στις 22:00, όπως ενημέρωσαν οι Ολλανδοί, μετά και το πέρας και τυφώνα «Μπέντζαμιν».
               
             
            
              
              23/10 @ 14:57
                Αποκλείστηκε η διεξαγωγή του ματς του Παναθηναϊκού με τη Φέγενορντ στις 5:30 μ.μ., οι ολλανδικές Αρχές λένε ότι μπορεί να γίνει στις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδας, αλλά δεν υπάρχει ακόμα οριστική απόφαση.
               
             
            
              
              23/10 @ 13:30
                Νέα δεδομένα παρουσιάζουν τα ολλανδικά Μέσα για το Φέγενορντ-Παναθηναϊκός, αφού οι καιρικές συνθήκες, κάνουν τους ανθρώπους της UEFA και των δυο ομάδων να συνεδριάσουν αναφορικά με τη διεξαγωγή του.
               
             
            
              
              23/10 @ 10:24
                Η Λιόν ενδέχεται να έχει κάνει μεγάλη γκάφα που να της κοστίσει τουλάχιστον τους τρεις βαθμούς που είχε εξασφαλίσει στο ματς με την Ουτρέχτη στο Europa League.
               
             
            
              
              23/10 @ 08:30
                Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει την υπέρβαση στο «Ντε Κάιπ» απόψε (17:30) παίρνοντας σπουδαία νίκη κόντρα στη Φέγενορντ για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
               
             
           
          
                  BEST OF THEMASPORTS