«Οι Galacticos σπίτι τους»: Επανένωση των θρύλων της Ρεάλ - Τα πήρε… γουλί ο Μπέκαμ

«Οι Galacticos σπίτι τους»: Επανένωση των θρύλων της Ρεάλ - Τα πήρε… γουλί ο Μπέκαμ

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» βρέθηκαν και πάλι αρκετοί από τους θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης, οι επονομαζόμενοι και ως «Galacticos».

Γέμισε με θρύλους το χορτάρι του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»! Οι επονομαζόμενοι και ως «Galacticos», οι οποίοι δημιουργήθηκαν στην πρώτη θητεία του Φλορεντίνο Πέρεθ στην προεδρία των «μερέγχες», βρέθηκαν και πάλι στο ιστορικό γήπεδο της ισπανικής ομάδας.

Μια ομάδα γεμάτη αστέρες, με τεράστιες μορφές και προσωπικότητες που έγραψαν τη δική τους μεγάλη ιστορία στο ποδόσφαιρο. Τώρα, αρκετοί εξ αυτών επανενώθηκαν και αναμένεται να βρεθούν στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με αντίπαλο την Ουνιόν Βερολίνου την Τετάρτη στο ανακαινισμένο πλέον Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Φίγκο, Ρομπέρτο Κάρλος και Ρονάλντο ορισμένοι από αυτούς, όπως και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος για ακόμη μια φορά φρόντισε να μαγνητίσει τα βλέμματα με την κόμμωσή του. Με τον Βρετανό παλαίμαχο σούπερ σταρ να ξυρίζει το κεφάλι του και να μοιάζει λίγο… αγνώριστος!

 

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

The Messi effect στην Ίντερ Μαϊάμι: «Απογείωση» στους τίτλους και το πρεστίζ

The Messi effect στην Ίντερ Μαϊάμι: «Απογείωση» στους τίτλους και το πρεστίζ

Πανηγύρισε το 5ο του τρόπαιο με την ομάδα του Μαϊάμι, έχει φτάσει σε τριψήφιο αριθμό τερμάτων και ο Λιονέλ Μέσι έχει προκαλέσει ακριβώς τον αντίκτυπο που περίμεναν όλοι στον αμερικανικό σύλλογο.