Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του, με τη συζήτηση να αφορά κυρίως στη διαιτησία και στην αναγκαιότητα για βαθμούς στο εξής.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το θέμα με τη διαιτησία: «Καταδικάζουμε και εμείς με τη σειρά μας και ας μην εκδώσαμε ανακοίνωση όπως οι υπόλοιπες ομάδες και ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά. Είμαστε εναντίον της βίας και ευελπιστούμε να σταματήσει αυτή η έξαρση των βανδαλισμών και να βρεθεί μια λύση να επαναρχίσει και να συνεχιστεί το πρωτάθλημα».

«Είχαμε κάνει άσχημο παιχνίδι με την Πάφο και ήταν το μόνο στο οποίο δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Μετά πήραμε έναν βαθμό με την Ομόνοια δείχνοντας πως έχουμε δυνατότητες, όπως και με τον Απόλλωνα, παρόλο που χάσαμε», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Αυτή δεν είναι η εικόνα της Καρμιώτισσας και δεν είναι παιχνίδι που θέλουμε να ξαναζήσουμε. Σίγουρα μας προβληματίζει, έχουμε ανθρώπους που προσπαθούν να διορθώσουν ορισμένα θέματα. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι, μιλήσαμε με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, είμαστε απογοητευμένοι και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις».

«Δεν αποσυντονιστήκαμε από το θέμα με τους διαιτητές και εργαζόμαστε σκληρά για τον επόμενο αγώνα με τον Εθνικό Άχνας», συμπλήρωσε και αναφέρθηκε ακολούθως ότι η διοίκηση τα είπε με τον προπονητή και τους παίκτες: «Δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης, είναι θέμα νοοτροπίας των ποδοσφαιριστών. Το τι λέχθηκε μεταξύ μας, έμεινε στο γραφείο. Αν πρέπει να κάνουμε κάτι ως διοίκηση, θα το κάνουμε. Στάλθηκαν τα μηνύματα. Στελεχώθηκε με σωστούς παίκτες η ομάδα. Στη διάθεσή του ο προπονητής έχει 20 παίκτες και τέσσερις τερματοφύλακες. Έχει ό,τι χρειάζεται και αυτός και οι παίκτες για να δουλέψουν. Ο προβληματισμός τους αγγίζει όλους, όλοι έχουμε ευθύνη, κανείς δεν μένει απ’ έξω. Είμαστε προβληματισμένοι ότι δεν μπορεί η ομάδα να βάλει την μπάλα εύκολα στα δίχτυα».

Για τον προβληματισμό σχετικά με την αντιμετώπιση από τη διαιτησία: «Είμαστε προβληματισμένοι με το body language των διαιτητών. Θέλουμε σεβασμό, να μας προσέχουν, να μας υπολογίζουν. Είχαμε πέναλτι που δεν δόθηκε με τον Απόλλωνα και κτύπημα σε ποδοσφαιριστή μας. Είμαστε δυνατοί παντού και αυτό πρέπει όλοι τους να το προσέξουν. Έχει λίγους φιλάθλους η Καρμιώτισσα, αλλά έχει δυνατούς ανθρώπους και διοίκηση. Είναι ένα μήνυμα με αποδέκτες. Η Καρμιώτισσα είναι ομάδα Α’ Κατηγορίας, με απαιτήσεις. Είτε από την Ιταλία έρχονται διαιτητές, είτε από το Πακιστάν, θέλουμε σεβασμό και ίση μεταχείριση. Πρέπει όλοι να καταλάβουν όλοι ότι η Καρμιώτισσα δεν είναι ομάδα που δεν είναι υπολογίσιμη. Ζητούμε σεβασμό και εκτίμηση. Δεν γίνεται να έχω ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας να μου λένε μετά από τα παιχνίδια ότι δεν τυγχάνουν σωστής μεταχείρισης από ανθρώπους του ποδοσφαίρου μας. Βλέπω πως συμπεριφέρονται οι διαιτητές στους παίκτες μας, όταν αυτοί ζητήσουν κάτι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό».

Αν θεωρεί ότι έπαιξε ρόλο η διαιτησία στον αγώνα με την Ανόρθωση: «Στις λεπτομέρειες ναι, αλλά επίσημα παράπονα δεν έχουμε. Γνωρίζω πότε ένας διαιτητής ευνοεί με τον τρόπο του μια ομάδα και πότε τη… σφάζει με το γάντι. Γνωρίζουν τον τρόπο όσοι διαιτητές το κάνουν αυτό. Μπορούσαμε με την Ανόρθωση να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Ωστόσο η Ανόρθωση κέρδισε δίκαια. Ο πάγκος της Ανόρθωσης, ήταν συνεχώς στη γραμμή του επόπτη εν αντιθέσει με τον δικό μας που δεν μας επιτρεπόταν καν να πλησιάσουμε».

Καταλήγοντας, εξέφρασε τον θαυμασμό του για την παρουσία του κόσμου της Ανόρθωσης και τόνισε την αναγκαιότητα για συλλογή βαθμών στη συνέχεια.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μήνυμα από Λεμεσό στον Ραφαήλ Μάμα! -ThemaSports
16/05 @ 10:54

Μήνυμα από Λεμεσό στον Ραφαήλ Μάμα!

Έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας, ο Ραφαήλ Μάμας. Λογικό είναι να μπει στη λίστα άλλων ομάδων του νησιού…

ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ στο {TS}: «Ήταν πολύ δύσκολος ο στόχος της παραμονής - Να πάμε ένα βήμα πιο πάνω τη νέα χρονιά» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 20:58

ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ στο {TS}: «Ήταν πολύ δύσκολος ο στόχος της παραμονής - Να πάμε ένα βήμα πιο πάνω τη νέα χρονιά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα του ThemaSports έκανε ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας, Ανδρέας Κατσαντώνης, ο οποίος θα παραλάβει στην αποψινή εκδήλωση για τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023-2024, το βραβείο για την ανάδειξη του σε πρώτο σκόρερ στο Β' γκρουπ μαζί με τον Μάριο Ηλία του Εθνικού Άχνας.

Μιλούν με τον Βέλγο Βάντερμπιστ για να τον... ξαναφέρουν Κύπρο!-ThemaSports
15/05 @ 19:17

Μιλούν με τον Βέλγο Βάντερμπιστ για να τον... ξαναφέρουν Κύπρο!

Ο 46χρονος Βέλγος προπονητής, Φρέντερικ Βάντερμπιστ, είναι ψηλά στη λίστα του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους, για να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Λεμεσιανής ομάδας.

«Από συνεντεύξεις όλοι, σύντομα τα νέα για τον προπονητή» -ThemaSports
15/05 @ 15:28

«Από συνεντεύξεις όλοι, σύντομα τα νέα για τον προπονητή»

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Στο τιμ της Καρμιώτισσας ο Μερκής-ThemaSports
12/05 @ 18:24

Στο τιμ της Καρμιώτισσας ο Μερκής

Ο Γιώργος Μερκής συμφώνησε με τον πρόεδρο της Καρμιώτισσας, Σταύρο Δημοσθένους και στη νέα αγωνιστική περίοδο (2024-2025) θα αποτελεί μέλος της προπονητικής ομάδας των Ακαδημιών.

Συγχαρητήρια σε Βιολάρη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
10/05 @ 12:35

Συγχαρητήρια σε Βιολάρη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Αμερικανική Ακαδημία συγχαίρει τον μαθητή της, Αντρέα Βιολάρη για το ντεμπούτο του στην Α’ κατηγορία με την Καρμιώτισσα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ