Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τα πολλά και εύκολα γκολ που δέχεται η ΑΕΚ: «Είναι αμείλικτοι οι αριθμοί, έχουμε σκοράρει πολλά γκολ, δεν έχουμε πλουραλισμό επειδή έβαλε τα έξι ο Σολ. Η ανασταλτική λειτουργία είναι το υπ’ αριθμόν ένα πράγμα που πρέπει να βελτιώσουμε, δεν γίνεται να δέχεσαι δύο γκολ και στο προηγούμενο πέντε επιτρέποντας στον αντίπαλο να σκοράρει με τόση ευκολία»

«Κερδίσαμε τα τελευταία δύο παιχνίδια, αλλά είναι αυτονόητο ότι πρέπει να βελτιώσουμε την ανασταλτική μας λειτουργία. Είναι τρίπτυχο: Δουλειά, βελτίωση και νίκες», πρόσθεσε.

Αν πρόκειται για θέμα ηλικίας των αμυντικών: «Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε επίσης μεγάλους σε ηλικία, αλλά είχαμε την καλύτερη άμυνα. Νομίζω είναι θέμα να βρούμε γενικότερα τις λύσεις. Όλη η ομάδα καλείται να προσφέρει και να συνεισφέρει στο να έχουμε καλύτερη ανασταλτική λειτουργία. Με την Άχνα και με τον Οθέλλο, ήταν πισωγύρισμα το να δεχθούμε σύνολο πέντε και δύο γκολ αντίστοιχα και να είμαστε με το άγχος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Με τον Οθέλλο μπορούσαν να γίνουν πιο απλά τα πράγματα όταν το σκορ ήταν 3-1 υπέρ μας».

Για τον Σολ: «Ο Σολ σκόραρε έως τώρα έξι γκολ. Πάει να πει πως απέκτησε και την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση διότι ένας επιθετικός τρέφεται από τα γκολ του. Χρειάζεται η ομάδα να έχει γκολ και από άλλες θέσεις, ευχέρεια στο σκοράρισμα και να διορθωθεί η άμυνα».

Για τις τελευταίες προσθήκες: «Αγωνίστηκαν οι τρεις από τους τέσσερις ως αλλαγή. Ο Ντίμερς περισσότερο χρόνο και αγωνίστηκαν οι άλλοι δύο (Γκαλιόλο και Εντιουνκού) λιγότερο. Ο Τονγκιά ήταν εκτός αποστολής χρειάζεται λίγο ακόμη χρόνο για να είναι έτοιμος».

Για το θέμα με τις επιθέσεις με βόμβες και εμπρησμούς κατά περιουσιών διαιτητών ή μελών της οικογενειών του: «Να προχωρήσουν επιτέλους οι Αρχές στη διαλεύκανση των υποθέσεων, ο αριθμός των υποθέσεων μιλάει από μόνος του πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα. Οι παίκτες μπαίνουν για να κάνουν προπόνηση χωρίς να ξέρουμε εάν θα παίξουμε. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, αλλά να βρεθεί σύντομα η λύση. Είναι απαραίτητο να συζητηθούν τρόποι να μην ξανασυμβεί αυτό και να είναι ουσιαστικό, για να μην έρθουμε μετά από τρεις μήνες και να συζητάμε τα ίδια».

Για τις αντιδράσεις των ομάδων όταν αισθανθούν πως αδικήθηκαν από τη διαιτησία: «Όταν έκαναν συνάντηση οι πρόεδροι, ήταν το πρώτο που συζήτησε ο πρόεδρος μας επειδή ως ομάδα ακολουθούμε άλλη πολιτική. Δεν είναι αποτέλεσμα οι φωνές από τις ομάδες. Συμφώνησαν όλοι αλλά το αποτέλεσμα είναι άλλο».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»-ThemaSports
17/05 @ 19:43

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»

Με ανάρτηση στα social media ο Ραφαήλ Μάμας αποχαιρέτησε την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…-ThemaSports
17/05 @ 19:22

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…

Η ΑΕΚ δεδομένα επιθυμεί την παραμονή του Φράνκο Τόνγκια, στη Λάρνακα.

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA-ThemaSports
17/05 @ 09:55

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA

Διεξάγεται σήμερα στην Μπανγκόκ το ετήσιο Κογκρέσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA.

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!-ThemaSports
16/05 @ 10:35

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!

Ο 43χρονος Ισπανός Χουάν Φεράντο, θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος θα πάρει την σκυτάλη από τον Ραν Μπεν Σιμόν, με στόχο να οδηγήσει τη Λαρνακιώτικη ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν (2024-2025).

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
16/05 @ 09:30

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!

Κορυφαίος Προπονητής της σεζόν στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24» αναδείχθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ran Ben Shimon με ποσοστό 46%. Τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των παικτών έλαβε ο Ricardo Sa Pinto με ποσοστό 17%.

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!-ThemaSports
15/05 @ 22:40

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας ψήφισαν τον Ραν Μπεν Σιμόν (ΑΕΚ) ως τον Κορυφαίο Προπονητή της σεζόν με ποσοστό 46%.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ