Η Ίντερ παρουσίασε την εντυπωσιακή τρίτη εμφάνισή της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ίντερ παρουσίασε την εντυπωσιακή τρίτη εμφάνισή της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η τρίτη φανέλα των Μιλανέζων έχει κλέψει τις εντυπώσεις μετά την παρουσίαση της, αποσπώντας άκρως θετικά σχόλια.

Η τρίτη εμφάνιση της Ίντερ για την φετινή σεζόν είναι πορτοκαλί με το σήμα της ομάδας και τον χορηγό να είναι σε μαύρη απόχρωση, ενώ ο γιακάς είναι σε γαλάζιο χρώμα.

Γαλάζιες ρίγες υπάρχουν και στα μανίκια της τρίτης εμφάνισης των «νερατζούρι», που απέσπασε θετικά σχόλια μετά την παρουσίασή της στα Social Media της Ίντερ.

«Ποιότητα, στυλ, Ίντερ. Είναι όλα πορτοκαλί», ανέφερε το σχόλιό των «νερατζούρι» στην παρουσίαση της τρίτης φανέλας της Ίντερ για την φετινή σεζόν.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:










Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Καρέτσας: Η μητέρα του έφυγε από τη VIP εξέδρα και μπήκε μαζί του στο ασθενοφόρο

Καρέτσας: Η μητέρα του έφυγε από τη VIP εξέδρα και μπήκε μαζί του στο ασθενοφόρο

Ανησυχία στη Ντόρτμουντ για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα, που κατέρρευσε στο ματς με τη Βιγιαρεάλ. Η μητέρα του έφυγε από τη VIP εξέδρα και τον συνόδευσε στο νοσοκομείο.