Ο Γέσπερ Γιάνσον αναφέρθηκε στην μεταγραφική ενίσχυση της Ομόνοιας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 «Όταν έχεις μια ομάδα και ποδοσφαιριστές πρέπει να εξελίσσεσαι συνεχώς. Πρέπει να χτίσεις πάνω στους ποδοσφαιριστές να δίνεις αυτοπεποίθηση, να παίρνεις ποδοσφαιριστές που χωρούν σε ένα συγκεκριμένο σύστημα. Προτεραιότητα είναι να αναπτύσουμε και να δίνουμε ψυχολογία στο υπάρχον ρόστερ. Είπαν ότι θέλαμε '9αρι', έχουμε τον Κακουλλή που του δόθηκε η ευκαιρία και είναι φανταστικός. Πιστεύω θέλουμε 2-3 μεταγραφικά παράθυρα για να κτίσουμε την ομάδα που θέλουμε. Αυτή την στιγμή έχεις ένα σύνολο που προπονείται μαζί και πρέπει να δουλέψει μαζί. Θέλει χρόνο να προσαρμοστούν κάποιοι, έχουμε νεαρούς που είναι οι καλύτεροι αυτής της ομάδας το τελευταίο διάστημα όπως ο Χαραλάμπους. Ο Μπέζους είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας, στο μυαλό του κόσμου υπάρχει η ανάγκη για μεταγραφές. Δεν είναι έτσι υπάρχουν θέματα με συμβόλαια και πολλά άλλα, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αναπτύσσονται. Και εγώ ο ίδιος μαθαίνω το κυπριακό πρωτάθλημα, είναι σημαντικό το περιβάλλον να είναι καλό και όλοι να παίρνουν τις ευκαιρίες τους».

Για το ντεμπούτο του Αλιούμ και πότε θα είναι έτοιμοι Φράνσον και Αλιούμ: «Ο Αλιούμ ήταν έτοιμος, αφού το πρωτάθλημα Σουηδίας βρίσκεται στα μισά, ξέρω ότι είναι καλός και μπορεί να ταιριάξει στον τρόπο που θέλει να παίξει ο Σωφρόνης. Ήθελαν να τον δουν γι΄αυτό προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αφού οι αποφάσεις είναι συλλογικές.

Για τον Αμό, είναι ένας ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου και όλοι δουλέυουν για να επανέλθει εκεί που πρέπει. Εδώ και μια εβδομάδα έχει αρχίσει να ανεβαίνει για τα καλά. Φυσιοθεραπευτές και διατροφολόγος δουλεύουν στην περίπτωση του. Άρχισα να αναγνωρίζω τον παλιό του εαυτό και να πηγαίνει προς την σωστή κατεύθυνση  για να εκμεταλλευτεί αυτή την δεύτερη ευκαιρία.

Ο Φράνσον είναι έτοιμος αγωνιστικά, ένας διεθνής Σουηδός που θα παλέψει για την θέση στο κέντρο, όπου υπάρχει ανταγωνισμός, εξαρτάται από τον προπονητή. Οι παίχτες δεν έρχονται στην Κύπρο αν δεν υπάρχει κάποιος λόγος, θα πρέπει σιγά σιγά να ανεβούμε για να έρχονται κι αλλοι ποδοσφαιριστές σαν τον Φράνσον. Πολλές φορές έρχονται λόγω συγκυριών, αν έρχονταν στην καλή τους φάση θα ήταν πιο ψηλά η Κύπρος στην Ευρωπαϊκή κατάταξη».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ-ThemaSports
20/05 @ 17:54

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ

Με... μειονέκτημα αρχίζει η σεζόν για τον Άρη που έμεινε εκτός Ευρώπης.

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ-ThemaSports
20/05 @ 18:30

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Η Πάφος έφτασε στην πηγή και... ήπιε νέκταρ τίτλου με την κατάκτηση του κυπέλλου, όμως οι προκλήσεις έπονται.

ΡΙΣΚΑ-ThemaSports
20/05 @ 20:30

ΡΙΣΚΑ

Τα πολλά ρίσκα... δεν βγήκαν στην διοίκηση της Ανόρθωσης και η σεζόν 2023/24 ήταν μια τουλάχιστον προβλματική περίοδος στα οικονομικά της Κυρίας.

AYΣΤΗΡΑ-ThemaSports
20/05 @ 19:30

AYΣΤΗΡΑ

Θα αξιολογηθεί... αυστηρά το ρόστερ του Απόλλωνα με σκοπό να αναδιαμορφωθεί το έμψυχο δυναμικό με ποιοτικές προσθήκες και για να ανοίξουν θέσεις θα πρέπει να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές...

Η σωστή «ανάγνωση» της ανώμαλης προσγείωσης… -ThemaSports
20/05 @ 09:31

Η σωστή «ανάγνωση» της ανώμαλης προσγείωσης…

Τα γράψαμε και χτες, ότι η… ανώμαλη προσγείωση της Ομόνοιας στον τελικό του κυπέλλου, στην πορεία ίσως τους βγει σε καλό.

ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ!-ThemaSports
19/05 @ 01:26

ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ!

Καμαρώνει γεμάτη περηφάνια για την κατάκτηση του κυπέλλου το μέλος του γραφείου Τύπου της Πάφου Άλια Σπυροπούλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ