ΚΑΖΑΜΙΑΣ: «Έχει ξεφύγει η κατάσταση - Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για αποχή διαιτητών»

ΚΑΖΑΜΙΑΣ: «Έχει ξεφύγει η κατάσταση - Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για αποχή διαιτητών»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM μετά και τις αντιδράσεις και σκέψεις αποχής των διαιτητών αλλά και το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται με τον Εθνικό σήμερα.

Τι είπε:

«Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για αποχή διαιτητών, εμείς καταδικάζουμε το περιστατικό, το οποίο δεν γνωρίζουμε εάν σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. Πάντως, έχει ξεφύγει η κατάσταση. Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας προς τους διαιτητές. Έχουμε ακούσει φήμες για την αποχή, ούτε η Ομοσπονδία είχε κάποια ενημέρωση και αναμένουμε την απόφαση. Είναι μία δυσάρεστη κατάσταση που δημιουργεί αστάθεια και ανησυχία στις ομάδες».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Εταιρεία πάει στα δικαστήρια τον Μέσι και την Εθνική Αργεντινής για απάτη και παραβίαση συμβολαίου!

Εταιρεία πάει στα δικαστήρια τον Μέσι και την Εθνική Αργεντινής για απάτη και παραβίαση συμβολαίου!

Στο επίκεντρο βρίσκονται δύο φιλικά της Εθνικής Αργεντινής το 2025 για τα οποία η εταιρία «Vid» είχε καταβάλει 6 εκατ. δολάρια με την προοπτική ο Μέσι να αγωνιστεί. Εν τέλει ο ηγέτης της ομάδας δεν αγωνίστηκε και η εταιρεία ζητά αποζημίωση.

BEST OF THEMASPORTS