Ανδρέας Χρίστου

Έμεινε μακριά από τη νίκη για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο ΑΠΟΕΛ, με την ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα να φανερώνει ξανά το επιθετικό πρόβλημα των γαλαζοκιτρίνων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σίγουρα κρατάει το πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Απόλλωνα ο Σα Πίντο όμως την ίδια στιγμή πρέπει να βρει τι... πάει λάθος μπροστά.

Για ένα 40 λεπτο στο πρώτο ημίχρονο οι γαλαζοκίτρινοι «πάτησαν» τον Απόλλωνα με πίεση ψηλά, γρήγορο παιχνίδι και αρκετές πλαγιοκοπήσεις όμως κάπου τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια.

Όταν στα καλά σου διαστήματα δεν είσαι... κυνικός, ούτως ώστε να τελειώνεις τα παιχνίδια, τότε θα το πληρώσεις. Όπως και έγινε, αφού ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε την ισοφάριση σε ένα κρίσιμο σημείο, με τον Απόλλωνα να αλλάζει την εικόνα του μετά το γκολ.

Είναι ολοφάνερο ότι ο Κβιλιτάια δεν είναι στα καλύτερα του, ο Τομανέ και ο Γουίλσον δεν μπόρεσαν μέχρι στιγμής να δώσουν πολλά, οι εξτρέμ... ψάχνονται και συνήθως η λύση έρχεται από τους αμυντικούς, κάτι που έγινε με τον Πέτροβιτς απέναντι στον Απόλλωνα.

Το είπε άλλωστε και ο Σα Πίντο στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η δυσκολία στο σκοράρισμα, για αυτό και ζήτησε... περισσότερη δουλειά και εξυπνάδα από τους παίκτες του.

Η ισοπαλία με 1-1 όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι έχει δύο όψεις... Από τη μια, ο ΑΠΟΕΛ ήταν εμφανώς καλύτερος από τον αντίπαλο του για μεγάλο χρονικό διάστημα όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ. Και από την άλλη, μοιραία στο τέλος θα μπορούσε να το πληρώσει ακόμη περισσότερο εάν ο Μπέλετς δεν έλεγε εκείνο το μεγάλο ΟΧΙ στη μεγάλη φάση λίγο πριν τη λήξη...

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και θετικά, με τον Ζέφτε Βιτάλ να αφήνει καλές εντυπώσεις για ακόμη ένα παιχνίδι. Ο 19χρονος αριστερός μπακ δείχνει ότι έχει ταλέντο και προοπτική και παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»-ThemaSports
06/05 @ 10:50

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»

Δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας sportdog.gr, αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, Καρλίτος, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά-ThemaSports
04/05 @ 20:07

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε ματς που κρίνεται η πρώτη θέση κόντρα σε ομάδα που είναι στη δεύτερη.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ-ThemaSports
04/05 @ 11:13

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ

Ο Ντάλσιο ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, το καλοκαίρι του 2022.

Σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν Ντάλσιο – Κβιλιτάια και άλλοι!-ThemaSports
04/05 @ 08:31

Σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν Ντάλσιο – Κβιλιτάια και άλλοι!

Αρκετών ποδοσφαιριστών που έχουν σημαντική συνεισφορά στον φετινό ΑΠΟΕΛ, εκπνέουν τα συμβόλαια τους με το τέλος της σεζόν.

H σεζόν του όλη...-ThemaSports
03/05 @ 15:00

H σεζόν του όλη...

Τα...ψέμματα τελείωσαν και η ημέρα της αλήθειας πλησιάζει.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ