Πόλυς Χαραλάμπους

Κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσουμε, ότι ξαφνιαστήκαμε από τις αναφορές του Αλεξέι Σπιλέφσκι για την διαιτησία. Λάθη έκαμε ο Μενέλαος Αντωνίου, αλλά ήταν υπερβολικός ο προπονητής των πρωταθλητών…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Χθες οι πράσινοι είχαν απέναντι τους, μια ομάδα που φέτος δείχνει πιο αποφασισμένη και πιο γεμάτη, να τους ανταγωνιστεί. Στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι, βρήκε τους τρόπους, να μην αφήσει τους πράσινους να «πατούν» με αξιώσεις στην περιοχή του Ίβουσιτς.

Στο πρώτο ημίχρονο, έκαμε δυο-τρεις μαγικές ασίστ ο Κακόριν, οι οποίες δεν αξιοποιήθηκαν σωστά από τους συμπαίχτες του. Ο Μπαμπίκα συνεχίζει να μην βρίσκει την χαμένη του ταυτότητα. Την πιο κλασική ευκαιρία την έχασε στο 43’ ο Ρώσος άσος, τον έβγαλε σε θέση βολής ο Στρούτσκι, αλλά πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.

Το φρεσκάρισμα στις θέσεις των εξτρέμ στο ξεκίνημα της επανάληψης, με Μπένγκτσον και Μαγιαμπέλα, βοήθησε. Ειδικά ο Σουηδός που «άδειασε» με όμορφο τρόπο τη μισή αντίπαλη άμυνα και άνοιξε το σκορ στο 60’.

Η σχετικά γρήγορη απάντηση των φιλοξενούμενων, δεν τους επέτρεψε να «αξιοποιήσουν» τα υπέρ τους ψυχολογικά δεδομένα. Με την εικόνα που είχε η αναμέτρηση την τελευταία μισή ώρα, βρέθηκαν περισσότερο κοντά στο γκολ οι αντίπαλοι.

Χρησιμοποίησε τον Ουρόσεβιτς στόπερ, δίπλα από τον Μπρόρσον ο Σπιλέφσκι. Ο Σέρβος δεν τα πήγε άσχημα. Δεν επέτρεψαν στον αρχηγό της Πάφου Ζάιρο, να γίνει σε κάποια φάση, ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Ούτε ο Μαμαντού Σανέ, είχε πρόβλημα να περιορίσει τον Μπρούνο Φελίπε. Πέρασε δύσκολα ο Καζού στο δεύτερο ημίχρονο, με τον πολύ γρήγορο με τη μπάλα στα πόδια Άλεξ Μάνγκα.

Στους κορυφαίους της βραδιάς, βάζουμε τον Βανά Άλβες, στα χάι λάιτ, ήταν μια διπλή επέμβαση στο ξεκίνημα της επανάληψης. Η «οβίδα» του Τάνκοβιτς δεν πιανόταν με τίποτε.

Καθόλου άσχημος δεν είναι ο βαθμός της ισοπαλίας για την ταξιαρχία. Παραμένει στην κορυφή, έχοντας συγκάτοικο την Ανόρθωση.

Μπαίνει για τα καλά σε ένα πρόγραμμα – φωτιά, τις επόμενες δυο περίπου εβδομάδες. Την Πέμπτη παίζει εκτός έδρας με την Σπάρτα Πράγας, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Ληγκ.

Την άλλη Δευτέρα παίζει ντέρμπι με την Ομόνοια στην Λευκωσία. Ακολουθεί νέο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, το μεθεπόμενο Σάββατο (30/9).

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Τα περί “απάντησης” του Σπιλέφσκι δεν ισχύουν – Τα λέγαμε για τον Κβιλιτάια»-ThemaSports
07/10 @ 14:28

«Τα περί “απάντησης” του Σπιλέφσκι δεν ισχύουν – Τα λέγαμε για τον Κβιλιτάια»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη Κώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Supersport104 με τον Μάκη Νικολάου.

Τον έφερε για να κάνει τη διαφορά και με την Ομόνοια ήταν ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ!-ThemaSports
07/10 @ 09:59

Τον έφερε για να κάνει τη διαφορά και με την Ομόνοια ήταν ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ!

Πρωταγωνιστής και καθοριστικός στο ντέρμπι με την Ομόνοια ο Γκιόργκι Κβιλιτάια.

ΚΒΙΛΙΤΑΙΑ για τα γκολ του: «Πιο δύσκολο το πέναλτι παρά η κεφαλιά»-ThemaSports
06/10 @ 21:16

ΚΒΙΛΙΤΑΙΑ για τα γκολ του: «Πιο δύσκολο το πέναλτι παρά η κεφαλιά»

Διαβάστε όσα δήλωσε στην κάμερα της Cytavision ο Γκιόργκι Κβιλιτάια, μετά τη νίκη του Άρη με 2-0 απέναντι στην Ομόνοια.

Ωραίο σκηνικό με τσιρλίντερ και μασκότ πριν το Άρης-Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
06/10 @ 19:02

Ωραίο σκηνικό με τσιρλίντερ και μασκότ πριν το Άρης-Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τσιρλίντερ και μασκότ ξεσηκώνουν τον κοσμό στο στάδιο Αλφαμέφα για το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και την Ομόνοια.

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ: «Μπορούσαμε να σκοτώσουμε τον αγώνα πιο νωρίς»-ThemaSports
06/10 @ 21:40

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ: «Μπορούσαμε να σκοτώσουμε τον αγώνα πιο νωρίς»

Δείτε όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά τον αγώνα με την Ομόνοια για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος .

ΒΙΝΤΕΟ από την άφιξη του Άρη στο στάδιο «Αλφαμέγα»-ThemaSports
06/10 @ 17:28

ΒΙΝΤΕΟ από την άφιξη του Άρη στο στάδιο «Αλφαμέγα»

Έφτασε αυτή την ώρα στο στάδιο «Αλφαμέγα», το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή του Άρη, για το αποψινό (19:00) παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ