Ευλογημένος και περήφανος για τα όσα πέτυχε μαζί με τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, κάνοντας μάλιστα ειδική μνεία στην σχέση που έχτισε με τον κόσμο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Περήφανος και ευλογημένος για τα όσα πέτυχε με τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, στο gala που διεξάγεται προς τιμήν του στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Ο «Kill bill» ευχαρίστησε τους προέδρους της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ για την τιμή που του κάνουν με την απόσυρση της φανέλας τους, τονίζοντας πως με τα χρόνια έχτισε μια εκπληκτική σχέση μαζί τους.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην σχέση του με τους φίλους της ομάδας, τονίζοντας πως είναι τέτοια η σύνδεση που δύσκολα άλλος αθλητής να έχει νιώσει ποτέ κάτι αντίστοιχ.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Σημαίνει πάρα πολλά. Είμαι ευλογημένος. Πιστεύω ότι ήρθα σε μία ομάδα για να κερδίσουμε μαζί, να κάνουμε ξανά μεγάλη την ομάδα και να κερδίσουμε τίτλους. Μέσα από τόσες δυσκολίες που περάσαμε τα καταφέραμε.

Έκανα φίλους ζωής, έχτισα μια σχέση με τον κόσμο που πραγματικά δεν ξέρω εάν την έχουν νιώσει άλλοι αθλητές σε αυτό το μέγεθος. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έχω αυτή τη σχέση με τον κόσμο.

Έχτισα μια εκπληκτική σχέση με τους προέδρους. Ποτέ στη ζωή μου δεν πούλησα οπαδηλίκι, προσπάθησα με τη δουλειά, την αφοσίωση και τον σεβασμό μου να κερδίσω τη θέση μου στον οργανισμό του Ολυμπιακού.

Πάντα σεβόμουν τους πάντες και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Είμαι υπερήφανος για όσα πετύχαμε με τον Ολυμπιακό και ευλογημένος για αυτή την τιμή που μου κάνουν οι πρόεδροι και η οικογένεια του Ολυμπιακού. Να αποσύρουν τη φανέλα μου σε ένα τέτοιο διήμερο.

Έχουμε ξαναδεί να αποσύρουν φανέλες, αλλά αυτό είναι κάτι το ξεχωριστό. Το βλέπετε όλοι και τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου».

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιαννακόπουλος για Ναν: «Ο καλύτερος ξένος που έχει παίξει ποτέ στην Ελλάδα μετά τον Ντομινίκ»-ThemaSports
03/05 @ 09:24

Γιαννακόπουλος για Ναν: «Ο καλύτερος ξένος που έχει παίξει ποτέ στην Ελλάδα μετά τον Ντομινίκ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε τον Κέντρικ Ναν με story του στο Instagram μετά την νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR στο Game 4 επί της Μακάμπι στο Βελιγράδι, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον καλύτερο ξένο που έχει παίξει στην χώρα μας μετά τον Ντομινίκ Γουίλκινς.

EuroLeague Play Offs Game 5: Πότε παίζουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός;-ThemaSports
03/05 @ 07:41

EuroLeague Play Offs Game 5: Πότε παίζουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός;

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησαν των Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα και στέλνουν τις σειρές σε 5ο παιχνίδι, όπου αναμένεται «ομηρικές» μάχες πρόκρισης στο F4 της EuroLeague!

Μυθικό ξέσπασμα Γιαννακόπουλου προς Euroleague (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/05 @ 14:20

Μυθικό ξέσπασμα Γιαννακόπουλου προς Euroleague (ΒΙΝΤΕΟ)

Χείμαρρος ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, προς τη Euroleague, αναφορικά με τη διαιτησία του αγώνα.

Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης: «Σκούπα» ή εντός έδρας αντίδραση-ThemaSports
01/05 @ 11:36

Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης: «Σκούπα» ή εντός έδρας αντίδραση

Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται στο Game 3 της μεταξύ τους σειράς για τα playoffs της Ευρωλίγκας, με τη «βασίλισσα» να προηγείται με 2-0 και να ψάχνει μία ακόμα νίκη για να πάει στο Final 4!

Η Μπάρτσα πήρε πίσω το αβαντάζ σε ματς θρίλερ! -ThemaSports
30/04 @ 23:42

Η Μπάρτσα πήρε πίσω το αβαντάζ σε ματς θρίλερ!

Ένα φάουλ του Πετρούσεφ στην εκπνοή χάρισε τη νίκη στη Μπαρτσελόνα, με τον Ολυμπιακό να χάνει μέσα από τα χέρια του τη νίκη με 80-82 στην παράταση. Στο 2-1 οι Καταλανοί.

O Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση για τη φάση της τάπας του Λεσόρ στον Μπράουν! -ThemaSports
30/04 @ 22:38

O Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση για τη φάση της τάπας του Λεσόρ στον Μπράουν!

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση, μετά το τέλος του Game 3 απέναντι στη Μακάμπι, για τη φάση που έγινε 14 δεύτερα πριν το τέλος, με την προσπάθεια του Λεσόρ να κόψει τον Μπράουν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ