Αίσια κατάληξη είχε η προσπάθεια των διοικούντων την Ομόνοια για την απόκτηση του Μάριου Ηλία. Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί η συμφωνία με το τυπικό σκέλος και την ανακοίνωση της μεταγραφής.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Εθνικός αποδέχθηκε την τελική πρόταση των πρασίνων και ο ποδοσφαιριστής εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μετακομίζει στο «Ηλίας Πούλλος» με την μορφή δανεισμού για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν και στη συνέχεια θα συνεχίσει στην Ομόνοια ως ελεύθερος.
Στην συμφωνία συμπεριλαμβάνεται η παραχώρηση του Παναγιώτη Ζαχαρίου με την μορφή δανεισμού στην ομάδα της Άχνας.
Ο ποδοσφαιριστής ενδέχεται να αγωνιστεί για τελευταία φορά με την φανέλα του Εθνικού την ερχόμενη Δευτέρα πριν μετακομίσει στην Ομόνοια.
Οι πράσινοι επενδύουν στον 27χρονο καθώς η πρόταση προνοεί για συμβόλαιο μακράς διάρκειας.
Με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, ο Απόλλωνας κοντράρεται απόψε (19:00) με τον Ακρίτα Χλώρακας στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/10 @ 18:27
Γκάρι Ροντρίγκες και Γουίλι Σεμέδο βρίσκονται στην κλήση του Πράσινου Ακρωτηρίου για τους κρίσιμους αγώνες με Λιβύη και Εσουατίνι.
03/10 @ 16:11
Πρεμιέρα είχαμε την Πέμπτη στο Conference με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα για τις κυπριακές ομάδες.
03/10 @ 15:33
Αρκετά ψηλή ήταν η προσέλευση στον αγώνα της Ομόνοιας με την Μάιντς.
03/10 @ 14:39
Ανάρτηση από την Ομόνοια με τους πρώτους παίκτες της σε συμμετοχές στην Ευρώπη.
03/10 @ 12:57
Ενημέρωση από την Ομόνοια για τους ποδοσφαιριστές που έκαναν ευρωπαϊκό ντεμπούτο κόντρα στη Μάιντς.
03/10 @ 09:24
Πρωινιάτικη ανάρτηση από την Ομόνοια με την λεζάντα: Για πάντα στο δικό σου το πλευρό! ☘️💚
BEST OF THEMASPORTS