Αιχμηρή ατάκα Δημητρίου για τον Αθλητικό Δικαστή - «Είναι ξεκάθαρα τα συμπεράσματα...»
Μιλώντας ο Ανδρέας Δημητρίου πριν από τη σέντρα του ντέρμπι Ομόνοια-Ανόρθωση, έκανε και ένα αιχμηρό σχόλιο για τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ.




Για πρώτη φορά φιλοξενούν στους πράσινους της Λευκωσίας στο καινούργιο τους σπίτι, το γήπεδο «Αλφαμέγα». Με τη συμπαράσταση του κόσμου, θα δώσουν τα πάντα για επιστροφή στις νίκες.
Μοναδικός απών ο τραυματίας Μορέιρα. Επανέρχεται ο Ντεγοέστ, ο οποίος θα συμπεριληφθεί και στο αρχικό σχήμα.
Η ενημέρωση που λαμβάνουμε, λέει ότι οι γαλαζοκίτρινοι δεν θα κάμουν άλλη μετεγγραφή. Βεβαίως από αύριο, μέχρι και τις 30 του μήνα, υπάρχει το παράθυρο για δανεικούς ή άνεργους παίχτες. Δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση, κάτι που ισχύει για όλες τις ομάδες.
Την άλλη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο διάδοχος του Χάρη Φαλά στη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης..
Το δικό μας ρεπορτάζ λέει, ότι για οικονομικούς λόγους αποφάσισε να παραιτηθεί ο Φαλάς. Αν υπήρχαν άλλοι λόγοι, σε κάποια φάση, ίσως αποφασίσει να το ξεκαθαρίσει δημοσίως ο ίδιος.
Εννοούμε αναφορές σε ανώνυμα δημοσιεύματα (σε παρασκηνιακές στήλες) περί διαφοράς φιλοσοφίας με τον Χρήστο Χαραλάμπους.
Γράφτηκε συγκεκριμένα, ότι ο πρώην γυμναστής δεν ήθελε να βγαίνουν οι τραυματισμοί προς τα έξω. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται απο την πλευρά του προπονητή.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις