Η ΑΕΛ στο πλευρό των πληγέντων από τις πλημμύρες στην Ελλάδα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Η ΑΕΛ στο πλευρό των πληγέντων από τις πλημμύρες στην Ελλάδα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της ενημερώνει για την έναρξη εκστρατείας συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες αδελφούς μας από τις πλημύρες στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΕΛ, αρχίζουν από σήμερα εκστρατεία συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες αδελφούς μας από τις πλημύρες στην Ελλάδα.

Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ για ακόμη μια φορά να δείξει το μεγαλείο της ψυχής του και να στηρίξει αυτή τη σημαντική προσπάθεια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζει η Ελλάδα.

Σημεία παράδοσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης:

Yellow Pride Cafe καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ.
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: 18:00- 21:00 Τετάρτη και Παρασκευή και Σάββατο 12:00- 18:00.

Παραδόσεις μπορούν να γίνονται και απευθείας καθημερινά 08.00-16.00 και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού (Οδός Φιλελλήνων).

Είδη συλλογής:

Τρόφιμα μακράς διάρκειας, Πάνες παιδιών και ενηλίκων, είδη προσωπικής υγιεινής, είδη γενικής καθαριότητας, πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα και κλινοσκεπάσματα.

Δεν θα παραλαμβάνονται: γυάλινες συσκευασίες, ληγμένα τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σωματείο ΑΕΛ Λεμεσού

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: «Σερβιτόρος στους ώμους συναδέλφου του έβαλε φωτιά στο ταβάνι του μπαρ με βεγγαλικό» λέει αυτόπτης μάρτυρας

Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: «Σερβιτόρος στους ώμους συναδέλφου του έβαλε φωτιά στο ταβάνι του μπαρ με βεγγαλικό» λέει αυτόπτης μάρτυρας

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες για τις στιγμές που προηγήθηκαν της φονικής έκρηξης και πυρκαγιάς με τους 40 νεκρούς - Οι στιγμές πανικού που ακολούθησαν.

BEST OF THEMASPORTS