Από τους προέδρους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Γιώργου Κούμα, συνοδεύοντας την αποστολή της εθνικής στην Γρανάδα, ο μοναδικός που δεν ήταν γνωστός στην κοινή γνώμη, είναι ο Νίκος Τσίκκος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μαζί με τον Μιχάλη Αριστοτέλους, τα τελευταία 3 χρόνια, είναι οι διαχειριστές της ΑΕΖ Ζακακίου. Αυτοί ουσιαστικά… βάζουν το ρευστό, για να κυλά η ομάδα.
Την ανέλαβαν την ομάδα, όταν βρισκόταν στην Γ' κατηγορία, καταφέρνοντας να την βγάλουν μέχρι τα "σαλόνια" (για δεύτερη φορά στα χρονικά της).
Γνωρίζουν πόσο δύσκολη είναι η… επιχείριση παραμονής της ομάδας στην κατηγορία.
Εκείνο που πράττουν, είναι να δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, για να το παλέψουν (όσο πάει) με αξιοπρέπεια.
Π.Χ.
Σύμφωνα με τον Ολλανδό δημοσιογράφο, Jeroen Kapteijns, o Carel Eiting βρίσκεται ήδη στην Κύπρο για τις τελικές επαφές με την Ομόνοια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/08 @ 12:08
Η πρωινή ανακοίνωση του Απόλλωνα... ανέβασε τον κόσμο της ομάδας.
02/08 @ 10:10
Ο Ρος Μακκόσλαντ έστειλε το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο του Άρη Λεμεσού.
02/08 @ 09:10
Διπλό με ανατροπή για την UTA Arad του Μαρίνου Τζιωνή.
01/08 @ 21:39
Βρήκε τον νέο ποδοσφαιρικό του σταθμό ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, Μπρούνο Σάντος ο οποίος ανακοινώθηκε από τη Muharraq Club, ομάδα του Μπαχρέιν.
02/08 @ 11:00
Συνεχίζουν και οι 4 κυπριακές ομάδες στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Μέχρι στιγμής τα πάμε... περίφημα!
01/08 @ 17:55
Τεράστια είναι η πρόκληση των αγώνων κόντρα στην ΑΕΚ Αθηνών για τον προπονητή του Άρη Άρτσομ Ράτζκοφ.
BEST OF THEMASPORTS