Ανδρέας ΧρίστουΗ νίκη επί του ΑΠΟΕΛ πρόσφερε ηρεμία στον Σωφρόνη και τους παίκτες του, οι οποίοι καλούνται να δουλέψουν στα αδύναμα σημεία τους επ' ευκαιρία και της διακοπής.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το... διάλειμμα λόγω Εθνικών ομάδων δίνει την ευκαιρία στον Σωφρόνη Αυγουστή να δουλέψει με όσους παίκτες του έχουν απομείνει, αφού 12 ποδοσφαιριστές απουσιάζουν με τις Εθνικές τους.
Το πρώτο δείγμα της Ομόνοιας φανερώνει ξεκάθαρα τις αδυναμίες των πρασίνων και η μεγαλύτερη δεν είναι άλλη από την ανασταλτική της λειτουργία.
Παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι κινούνται για ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και κυρίως για ακόμη έναν επιθετικό, εντούτοις το πρόβλημα εντοπίζεται στα μετώπισθεν.
Η αστάθεια στην απόδοση του Κουλιμπαλί, η έλλειψη χημείας και τα πολλά λάθη φανέρωσαν όλες τις αμυντικές αδυναμίες των πρασίνων. Η απόδοση των Λανγκ και Μίλετιτς στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ήταν ένα ενθαρρυντικό μήνυμα όμως το θέμα είναι να επέλθει και η σταθερότητα.
Στα θετικά είναι και η επιστροφή του Νικόλα Παναγιώτου στις προπονήσεις, όμως ο Κύπριος αμυντικός απουσίαζε για αρκετό καιρό οπότε θα χρειαστέι χρόνο να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς.
Το... κλειδί για να μην πάει στράφι η μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, είναι να βρει ο Σωφρόνης την σταθερότητα στη μεσοαμυντική γραμμή και να διατηρήσει την επιθετική αποτελεσματικότητα. Μπεζούς και Κακουλλής κρατάνε τα... πρωτεία, ο Σίμιτς ανεβαίνει όμως σε ένα μαραθώνιο θα χρειαστεί βοήθεια από όλους για αυτό παίκτες όπως οι Σεμέδο και Λοΐζου καλούνται να ανεβάσουν την απόδοση τους και να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.
Η σπουδαία νίκη της Μπαρτσελόνα στο Νιουκάστλ και η εύκολη επικράτηση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Νάπολι ήταν τα σημαντικότερα αποτελέσματα της τρίτης μέρας στην πρώτη αγωνιστική του Champions League, στην οποία οι Ελληνες παίκτες έμειναν αήττητοι.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/09 @ 21:15
Απάντησε στην Ομόνοια με ανακοίνωση της η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
18/09 @ 19:48
Για μια αγωνιστική έμειναν εκτός ορισμών οι διαιτητές Χρυσοβαλάντης Θεουλή και Μενέλαος Αντωνίου.
18/09 @ 20:23
Οι αντιδράσεις των σχολιαστών του ΟΜΟΝΟΙA TV στον αγώνα με την ΑΕΚ.
18/09 @ 19:15
Με δόσεις μέχρι το τέλος του 2027 ήθελαν να πληρώσουν για την μεταγραφή του Λοΐζου οι Ισραηλινοί της Χάποελ Τελ Αβίβ.
18/09 @ 17:45
Η Ομόνοια ανακοίνωσε όπως ήταν αναμενόμενο ότι MVP του αγώνα με την ΑΕΚ είναι ο Άιτινγκ
18/09 @ 12:51
Δεν σταματούν τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ για Λοΐζου και τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ομόνοιας και Χάποελ.
BEST OF THEMASPORTS