ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα γκολ και οι φάσεις από την ΜΑΤΣΑΡΑ Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε τα γκολ και τις φάσεις από το Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ που έληξε 2-2.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γάλλος μέσος κάθισε μόλις 5 μήνες και τώρα είναι ελεύθερος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η Μποτοσάνι, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν πριν έρθει στον Απόλλωνα, τον προσέγγισε και συμφώνησαν τα πάντα, για να συνεχίσει για μια τρίτη θητεία, στην Ρουμανική ομάδα.
Παρ' όλ' αυτά ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδα, της τελευταίες δύο ημέρες είναι άφαντος και δεν απαντάει τα τηλέφωνα, με τον πρόεδρο της ομάδας, Βαλέριου Ιφτίμε, να δηλώνει πολύ απογοητευμένος από την στάση του ποδοσφαιριστή.
Αναλυτικά:
«Νόμιζα πως ήταν όλα συμφωνημένα με τον Ονγκεντά αλλά, θα σας πω κάτι για πρώτη φορά. Δεν ξέρουμε πού είναι. Μόνο ο Θεός ξέρει πού βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή. Μιλήσαμε και διαπραγματευτήκαμε μαζί του, συμφωνήσαμε για το μισθό, αλλά εξαφανίστηκε και δεν έχουμε νέα του εδώ και δύο ημέρες!
Τα είχα κανονίσει όλα, είχε δεχθεί να έρθει στη Μποτοτσάνι, και προσπάθησα να έρθουμε σε επαφή έτσι ώστε να διευθετηθεί η άφιξη του στη Ρουμανία, αλλά δεν απαντά πλέον στις κλήσεις μου. Του τηλεφώνησα και δύο φορές την Παρασκευή όμως τίποτα. Δεν είναι ούτε ωραίο, ούτε σωστό αυτό που έκανε. Νομίζω ότι έχει άλλη πρόταση, αλλά τουλάχιστον έπρεπε να μας το πει να το γνωρίζουμε. Φαίνεται ότι μας έβαλε στη λίστα αναμονής. Τον θέλω πάση θυσία στο Μποτοτσάνι, αλλά δεν τον βρίσκουμε…».