Ο Ριβάλντο αγοράζει μετοχές της ομάδας του Χάτζι!

Ο Ριβάλντο αγοράζει μετοχές της ομάδας του Χάτζι!

Ο Ριβάλντο ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γκεόργκε Χάτζι και φιλοδοξούν να αλλάξουν επίπεδο την Φαρούλ Κοστάντζα!

Συνεργασία γιγάντων στην Ρουμανία, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της ProSport ο Ριβάλντο έδωσε τα χέρια με τον Γκεόργκε Χάτζι για να αγοράσει μέρος του μετοχικού πακέτου της Φαρούλ Κοστάντζα, η οποία πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Ρουμανίας.

Εκτός από την κοινή τους πορεία στην Μπαρτσελόνα, τους δύο μεγάλους σταρ συνδέει και κάτι άλλο, αφού ο 28χρονος Ριβαλντίνιο αγωνίζεται στην ομάδα που ίδρυσε από το μηδέν ο Γκίκα Χάτζι.

Η συνεργασία δεν αφορά μόνο το διοικητικό κομμάτι, αφού ο Ριβάλντο δεσμεύτηκε να φέρει στην Φαρούλ νεαρούς Βραζιλιάνους, με τον Χάτζι να θέλει να μετατρέψει την ομάδα του σε μία μικρή Σαχτάρ, στο μοντέλο που δούλεψε ο συμπατριώτης του, Μίρτσεα Λουτσέσκου.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Επιλογή Ιραόλα, αντί του Κέρτις Τζόουνς: Το σχόλιο του Τσιμίκα που ήταν αρχηγός της Λίβερπουλ, μετά το φιλικό με τη Σάντερλαντ!

Επιλογή Ιραόλα, αντί του Κέρτις Τζόουνς: Το σχόλιο του Τσιμίκα που ήταν αρχηγός της Λίβερπουλ, μετά το φιλικό με τη Σάντερλαντ!

Ο Κέρτις Τζόουνς ήταν στο γήπεδο, αλλά ο Άντονι Ιραόλα ήθελε να έχει τον Κώστα Τσιμίκα αρχηγό! Ο Έλληνας μπακ ήταν αυτός που πήρε το περιβραχιόνιο στο φιλικό της Λίβερπουλ με τη Σάντερλαντ και λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού, έκανε το σχόλιό του στα social media. Μίλησε για ύψιστη τιμή, αγωνίστηκε 45 λεπτά και αποθεώθηκε από τον κόσμο των «κόκκινων».