Ανάρτηση από το οργανωμένο οπαδικό σύνολο της Ομόνοιας, «Τhe Last Remaining 48», εξαπολύοντας «πυρά» κατά της διοίκησης Παπασταύρου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ,

Μετά από πολλές μέρες σιωπής ώστε να αποκτήσουμε ολική εικόνα των εξελίξεων, επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας για ενημέρωση των γεγονότων και αποκατάσταση της αλήθειας. Mετά το πέρας του ματς με τα λάστιχα και την νίκη εναντίον τους, πιστεύουμε είναι η κατάλληλη ώρα να τοποθετηθούμε.

Αναγκαζόμαστε δυστυχώς να αναφερθούμε ξανά σε γεγονότα και αποφάσεις που ντροπιάζουν την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πρακτικές δυσανάλογες κι αντίθετες με την ιδεολογική ταυτότητα του σωματείου. Αλλιώς προβλέπαμε να κυλήσει η νέα χρονιά για το οπαδικό μας σύνολο μα τελικά από νωρίς μπήκαμε σε δύσβατα μονοπάτια που μας αναγκάζουν να ασχολούμαστε με θέματα που δεν επιθυμούμε και φθείρουν την ψυχή μας.

Έχουμε ευθύνη όμως να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους καθώς κάποιοι έχουν σκοπό να διαλύσουν το TLR 48 “κόβοντας” κεφάλια σε κάθε αφορμή που ψαχουλεύουν να βρουν. Πέρσι δώσαμε αγώνες εξωγηπεδικούς για τρεις μήνες με αποχή, διαμαρτυρίες και πορείες για την δικαίωση των εφτά αδερφών μας που είχαν απαγορευτικά.

Μετά και από την απουσία μας από κάθε παιχνίδι, απ’ τον Φεβράρη που ψάχναμε μέρος σαν πρόσφυγες να δούμε την ομάδα μας, δέχτηκαν εν τέλει τον Ιούλιο να βρεθούν μαζί μας. Αρχικά πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. του Σωματείου όπου αποφασίστηκε η παραχώρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος επ’ αόριστον στην εταιρεία. Εκεί παρευρεθήκαμε έξω από τον χώρο διαμαρτυρόμενοι ακόμα μια φορά ζητώντας την επιστροφή στο γήπεδο. Εντός της αίθουσας δέχτηκε ο ιδιοκτήτης πίεση για το θέμα αυτό, πως πρέπει να τελειώνει δεχόμενος ερωτήσεις και αντιδράσεις από αρκετά μέλη. Ανάφερε υποκριτικά ότι δεν έχουν πρόθεση να αποκλείουν οπαδούς και πως θέλουν όλους τους οπαδούς στο γήπεδο.

Όταν έγινε η συνάντηση στα γραφεία στις 19 Ιουλίου παρουσία του κ. Παπασταύρου και του αντιπρόεδρου Δ. Γρηγόρη ζητήσαμε εξηγήσεις για τον λόγο που μας απέκλεισαν από την ομάδα μας χωρίς να λάβουμε ξεκάθαρη απάντηση ποτέ. Το γύρισαν πως τελικά η περιβόητη ταβέρνα δεν αποτελούσε λόγο απαγόρευσης και πως είχαν “μαρτυρίες” εναντίον μας από “άτομα εμπιστοσύνης τους” των οποίων δεν μπορούν να μας αποκαλύψουν τα ονόματα. Εκεί μας έλεγε τάχα πως θέλει ένα βόρειο πέταλο καμίνι, πως θέλουν τους οργανωμένους δυνατούς και λοιπά κουραφέξαλα.

Πριν καν καλά-καλά περάσει ένας μήνας από την επιστροφή μας, ο κ. Παπασταύρου με τον “κύριο” Γρηγόρη αποφάσισαν να ξαναβάλουν απαγορευτικά αθετώντας τα όσα υπόσχονταν μπροστά στα μέλη του σωματείου, αλλά και προς εμάς στη συνάντηση. Συγκεκριμένα ο Δ. Γρηγόρη για προσωπικές του αντιπάθειες στοχοποιεί όσους λένε αλήθειες και δεν τον προσκυνούν διώχνοντας τους εκτός γηπέδου. Για μια παρεξήγηση που συνέβη στον αγώνα με την Midtjylland στο ΓΣΠ και όπου εμπλάκηκαν όλα τα σύνολα των οργανωμένων, αποφάσισε να πλήξει μόνο το TLR 48.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από πρόκληση στο σύνολο μας, αντιδράσαμε λεκτικά χωρίς να κτυπήσουμε τον οποιονδήποτε. Υπήρξε σύρραξη 30-40 ατόμων χωρίς όμως να κτυπήσει ή να τραυματιστεί οποιοσδήποτε από τις δύο πλευρές, καθώς ήταν λεκτικοί διαπληκτισμοί αφού μπήκαν στην μέση τρίτα άτομα και χώριζαν. Ο Γρηγόρη αποφάσισε προσωπικά να “τιμωρήσει” διά μαγείας μόνο ένα άτομο από εμάς, κανέναν από τους άλλους. Επέβαλε διά μέσου επιστολής στο στέλεχος μας απαγόρευση για όλη την σεζόν, μέχρι τον Μάιο, δηλαδή 2η συνεχόμενη χρονιά.

Σημειώνουμε πως σε επικοινωνία που είχαμε με άτομα της εταιρείας μας επιβεβαίωσαν το αυτονόητο πως στο βίντεο δεν φαίνεται κανένα κτύπημα από το μέλος μας και πως είναι άδικο για μια παρεξήγηση απ’ τις πολλές που συμβαίνουν στα γήπεδα να επιβληθεί απαγορευτικό. Απορούμε πως γίνεται να δηλώνουν την διαφωνία τους και την απογοήτευσή τους με τέτοιες αποφάσεις υπάλληλοι που απαρτίζουν την εταιρεία μα ένα άτομο να κάνει το δικό του αψηφώντας τους πάντες. Ζητήσαμε συνάντηση μαζί του ώστε να του εξηγήσουμε τι ακριβώς έγινε, πως η ένταση υπήρξε από πολλά άτομα των δύο πλευρών, πως δεν κτύπησε κανένας και πως λύθηκε η παρεξήγηση. Η απάντηση του όπως μας μεταφέρθηκε ήταν καθέτως αρνητική και πως η απόφαση παραμένει οριστική και αμετάλλακτη. Μπορείτε να βγάλετε ο καθένας τα συμπεράσματα μόνοι σας τι καθεστώς επικρατεί πλέον στην ομάδα του άλλοτε περήφανου ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ.

Επίσης επέβαλαν και 2ο απαγορευτικό σε συνοπαδό μας των Larnaca Green Supporters. Aυτή την φορά ο λόγος που αποφάνθηκαν είναι ένα χάρτινο ποτήρι που ρίχτηκε πάνω στην ένταση της διαιτητικής αδικίας που βιώσαμε στον επαναληπτικό στην Δανία. Το ποτήρι ήταν άδειο και δεν έφτασε καν εντός γηπέδου, κανένας δεν τραυματίστηκε, ούτε πρόστιμο καταλογίστηκε στην ομάδα όπως κάποιοι προωθούν.

Ο οπαδός συνελήφθη απ’ τους Δανούς, του επιβλήθηκε πρόστιμο μα δεν υπήρξε το παραμικρό ενδιαφέρον της διοίκησης αν ο άνθρωπος πλήρωσε, αν βγήκε κι αν επέστρεψε πίσω Κύπρο. Η αντιμετώπιση τους σαν μόρφωμα που κατάντησαν ήταν να επιβάλουν του παιδιού που ταξίδεψε Δανία να τους δει απαγόρευση για όλη την χρονιά. Με την ίδια λογική πόσοι άλλοι οπαδοί μας έπρεπε να τυγχάνουν απαγόρευσης κάθε χρόνο για ρίψη αντικειμένων; Όλως τυχαίως τα απαγορευτικά εφαρμόστηκαν ακόμα μια φορά σε στελέχη των συνόλων που κλωτσούσε η εταιρεία και πέρσι εκτός γηπέδου.

Το θέμα δεν είναι να μπουν απαγορευτικά σε κάθε σύνολο αλλά να ΜΗΝ μπαίνουν γενικά αυτά τα φασιστικά μέτρα σε ΚΑΝΕΝΑΝ οπαδό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι αδιανόητο όμως και εξοργιστικό το γεγονός ότι υπάρχουν δυο μέτρα και δύο σταθμά στις αποφάσεις της εταιρείας. Αν θέλουν να συμπεριφέρονται επιτακτικά τότε ας χειριστούν κάθε περίπτωση στο ίδιο μέτρο παρονομαστή ανεξαιρέτως ή αν θέλουν να συμπεριφέρονται “χαριστικά” (δημοκρατικά) τότε παρομοίως προς όλους το ίδιο.

Είδαμε περιπτώσεις στις κερκίδες μας τα τελευταία χρόνια αλλά και πρόσφατα με κανονικό ξύλο και απειλές να λαμβάνουν μέρος με αυτόπτες μαρτυρίες αλλά ξαφνικά σε αυτές τις περιπτώσεις μένουν στην “διερεύνηση” ή δεν τους δίνουν το κλειστό κύκλωμα κ.α. ******. Κλείνουν τα μάτια σε όποιον δεν γουστάρουν και γυρίζουν την γη ανάποδα να καταδικάσουν όποιον απεχθάνονται. Δεν δεχόμαστε και δεν αφήνουμε να περάσει στα ψιλά η διάκριση αντιμετώπισης που υφίσταται εις βάρος μας.

Αν θέλει ο Γρηγόρη να διαχωρίζει τους οργανωμένους σε “γιούθκια” αναλόγως γλυψίματος-προσκυνήματος και “αλήτες” αναλόγως αντίδρασης και αυτόνομης βούλησης, να ψάξει άλλην ομάδα να κοτσιανιάσει. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ απαιτούμε ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και ισότητα. Η διάσπαση και ο διαμοιρασμός που επιδιώκει μεταξύ των οργανωμένων για να απλώνει χέρι να μπορεί να ελέγχει τα οργανωτικά της Βόρειας θα βρουν τοίχους απέναντι του.

Αυτό το έγκλημα με τους αποκλεισμούς οπαδών λαμβάνει μέρος παγκύπρια και πανελλαδικά μόνο στην ομάδα μας. Η διοίκηση Παπασταύρου πρωτοπορεί και κυριαρχεί στον αγώνα για την πιο αδίστακτη φασιστική διοίκηση καθώς παίζει χωρίς αντίπαλο.

ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο κόσμος της και αν δεν το εμπεδώσουμε αυτό το πράγμα χαθήκαμε για πάντα. Μαζί με μας θα χαθούν και όσα ιδεώδη αντιπροσωπεύει αυτή η λαϊκή αριστερή ομάδα. Καθήκον μας ο αλληλοσεβασμός, η αλληλεγγύη και η σύμπραξη δυνάμεων ώστε το δικαίωμα για είσοδο στο γήπεδο κάθε οπαδού μας να γίνει αδιαπραγμάτευτο. Σήμερα είμαστε εμείς, αύριο είσαστε εσείς. Ό,τι δεν αρέσει, δεν υποτάσσεται και δεν σιωπά εξοντώνεται απ’ την ιδιοκτησιακή εταιρεία. Οφείλουμε να τους αποδείξουμε ότι ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο κόσμος της αφέντης, αιμοδότης, οξυγόνο και αναπόσπαστο κομμάτι της απ το 1948.

Δεν θα ανεχτούμε αυτούς που ήρθαν το 2018 να αντιστρέψουν την ιστορική ταυτότητα της μεγαλύτερης ομάδας στο νησί. Υποσχόμαστε πως θα μας βρουν αγκάθι στις σάπιες τους φαντασιώσεις και ασπίδα στις επικίνδυνες πρακτικές τους. Οι διοικήσεις οφείλουν να συμπεριφέρονται σαν διοικήσεις επιτελώντας τον ρόλο που τους ανατέθηκε και όχι σαν αστυνομία που τιμωρεί, καταστέλλει και εξουσιάζει.

ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΩΝ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟ

ΓΗΠΕΔΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ

ΤΗΕ LAST REMAINING 48»

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναστασίου: «Θα έχουμε εξελίξεις το καλοκαίρι»-ThemaSports
18/05 @ 22:35

Αναστασίου: «Θα έχουμε εξελίξεις το καλοκαίρι»

Όσα είπε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου μετά την απώλεια του Κυπέλλου.

Κίνηση RESPECT από τους Παφίτες προς τους παίκτες της Ομόνοιας-ThemaSports
18/05 @ 22:30

Κίνηση RESPECT από τους Παφίτες προς τους παίκτες της Ομόνοιας

Οι οπαδοί της Πάφου χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας κατά την απονομή των μεταλλίων.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: «Αυτό που ξέρουμε να κάνουμε, να το κάνουμε όσο πιο καλά γίνεται» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/05 @ 19:50

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: «Αυτό που ξέρουμε να κάνουμε, να το κάνουμε όσο πιο καλά γίνεται» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις του τεχνικού της Ομόνοιας, Γιάννη Αναστασίου, πριν τον τελικό με την Πάφο.

 Safe – επιλογή! -ThemaSports
18/05 @ 18:59

Safe – επιλογή!

Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε τον Φράνσις Ουζόχο για τον τελικό Κυπέλλου.

Δεν γινόταν να λείπει…-ThemaSports
18/05 @ 18:46

Δεν γινόταν να λείπει…

Βασικός στον μεγάλο τελικό κόντρα στην Πάφο, είναι ο Γουίλι Σεμέδο.

Στο ΓΣΠ ο Παπουλής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
18/05 @ 18:20

Στο ΓΣΠ ο Παπουλής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο ΓΣΠ για τον τελικό κυπέλλου είναι ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας Φώτης Παπουλής.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ