Themasports teamΔιαχωρίζει τη θέση του το σωματείο του ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του όσον αφορά το τμήμα φούτσαλ των γαλαζοκιτρίνων, μετά την είδηση ότι δεν θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ανακοίνωση:
Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να διευκρινίσει ότι από το έτος 2019/20 η διαχείριση της ομάδας φούτσαλ υπάγεται στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ.
Όλα τα τμήματα του Σωματείου καθώς και οι ακαδημίες μας συνεχίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία τους. Είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό να αναφέρουμε ότι, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, έχουν συστηθεί ακαδημίες πετοσφαίρισης με πάνω από 80 παιδιά.
Επιπρόσθετα, βρισκόμαστε σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με συγκεκριμένη εταιρεία για την ανάθεση της ανακαίνισης – διαχείρισης του οικήματος μας.
Ως Σωματείο θα θέλαμε να διαχωρίσουμε τη θέση μας και να εκφράσουμε την αφοσίωσή μας στην ανάπτυξη του οικοδομήματος ΑΠΟΕΛ και όλων των τμημάτων του.
Η ανάλυση των διαιτητικών αποφάσεων της 10ης αγωνιστικής από το κανάλι της Ομόνοιας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/11 @ 17:31
Ο Κώστας Σταφυλίδης παρέλαβε το βραβεία του, αφού είχε αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης του ΑΠΟΕΛ για τους μήνες Αύγουστο - Σεπτέμβριο.
10/11 @ 18:00
Ο παλαίμαχος και αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, Νίκος Παντζιαράς, μίλησε στον Supersport 104 .
10/11 @ 12:28
Ο ΑΠΟΕΛ με επίσημη ανακοίνωση του ενημέρωσε για το ότι κατήγγειλε τον πρόεδρο της Κυπριακής Αρχής Αντί-ντόπινγκ.
10/11 @ 08:28
Πανηγύρισαν λίγο παραπάνω την… γλυκιά ισοπαλία που σφράγισε το αιώνιο ντέρμπι στον ΑΠΟΕΛ. Δεν ξαφνιάζει το εν λόγω γεγονός, επειδή το χτύπημα του Διαμαντάκου που έσωσε τον βαθμό, ήταν σε νεκρό χρόνο…
09/11 @ 22:22
Δείτε την ανάρτηση από τον εκπρόσωπο τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριο Πετεβίνο για τον έλεγχο doping στο ΓΣΠ μετά το ντέρμπι.
09/11 @ 21:15
Διαβάστε τι είπε ο Δημήτρης Διαμαντάκος για το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι με την Ομόνοια, στο 90+8 και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
BEST OF THEMASPORTS