Σύμφωνα με τη «Bild», ο Τόμας Τούχελ έχει εκνευρίσει τους ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του και τη διαρκή... γκρίνια του σχετικά με τις μεταγραφές και το ρόστερ των Βαυαρών τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου βρήκε την Μπάγερν Μονάχου στα κρύα του λουτρού, καθώς κόντρα στον σχεδιασμό της δεν κατάφερε να αποκτήσει ούτε επιπρόσθετο αμυντικό για να καλύψει το κενό του Μπεντζαμίν Παβάρ, ούτε το πολυπόθητο «εξάρι» του Τόμας Τούχελ μετά και το ναυάγιο της μεταγραφής του Ζοάο Παλίνια.

Η συνέχεια της σεζόν επιβάλλει πλέον λύσεις εκ των έσω για τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος δεν δίστασε για άλλη μία φορά, ακόμη και μετά το πέρας των μεταγραφών, να... μεμψιμοιρήσει για την έλλειψη καθαρόαιμου «κόφτη» πριν από τη νίκη επί της Γκλάντμπαχ με 2-1.

Αυτή η κατάσταση όπως φαίνεται έχει εκνευρίσει τους ανθρώπους των Βαυαρών, οι οποίοι σύμφωνα με τη «Bild» θεωρούν τη συμπεριφορά του Γερμανού αλλοπρόσαλλη και ακατανόητη, ιδίως από τη στιγμή που η τεχνική διοίκηση πάλεψε για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του στο μεταγραφικό παζάρι.

Συγκεκριμένα, τα ανώτερα στελέχη των πρωταθλητών Γερμανίας ερμηνεύουν τη στάση του Τούχελ ως προσπάθεια να δημιουργήσει κλίμα και μια έτοιμη δικαιολογία περί κενών στο ρόστερ, σε περίπτωση που η σεζόν δεν στεφθεί με επιτυχία.


Ανάμεσα στα περιστατικά που σχημάτισαν αυτή την «αλλοπρόσαλλη» συμπεριφορά του, η γερμανική εφημερίδα περιλαμβάνει την υπόθεση Κανσέλο, για τον οποίο η Μπάγερν είχε προετοιμάσει κίνηση νέου δανεισμού την τελευταία μέρα των μεταγραφών, αλλά ξαφνικά ο Τούχελ άλλαξε γνώμη κι ενώ ήταν ο ίδιος που είχε εισηγηθεί πρώτα την επαναπόκτησή του, τελικά εναντιώθηκε στη μεταγραφή τελευταία στιγμή.

Παράλληλα, τα έχουν μαζί του και για τον χειρισμό του στην υπόθεση τερματοφύλακα, καθώς λόγω των δικών του ασαφειών στα χαρακτηριστικά που ήθελε από τον κίπερ του έφτασαν να εξετάζονται τόσα διαφορετικά ονόματα (Μπόνο, Κέπα, Ράγια, κλπ), προτού τελικά η διοίκηση το πάρει πάνω της και κλείσει τον Ισραηλινό, Νταν Πέρετς από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Τούχελ, μάλιστα, ήταν επιφυλακτικός για τον Πέρετς όλο αυτό το διάστημα, μέχρι να λάβει τη θετική ενημέρωση για την πορεία της αποθεραπείας του Μάνουελ Νόιερ.

Gazzetta.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Premier League: Η αλλαγή στο VAR που έρχεται να... «ταράξει τα νερά»!-ThemaSports
02/05 @ 18:14

Premier League: Η αλλαγή στο VAR που έρχεται να... «ταράξει τα νερά»!

Οι οπαδοί στην Αγγλία θέλουν απεγνωσμένα τη συγκεκριμένη αλλαγή στο VAR, η οποία όμως εξετάζεται ακόμη από τους αξιωματούχους της Premier League και θεωρείται ως τη μεγαλύτερη ανανέωση από τότε που εισήχθη το σύστημα.

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι μένει, αλλά ποιοι... φεύγουν από την ομάδα;-ThemaSports
02/05 @ 17:11

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι μένει, αλλά ποιοι... φεύγουν από την ομάδα;

Ο Τσάβι πείστηκε εν τέλει, να παραμείνει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα για ακόμα έναν χρόνο -τουλάχιστον-, όταν και θα λήξει το υπάρχον συμβόλαιο του με τους “μπλαουγκράνα”.

Η Γιουνάιτεντ κρατά τον Τεν Χαγκ γιατί... δεν βρίσκει καλύτερο!-ThemaSports
02/05 @ 16:04

Η Γιουνάιτεντ κρατά τον Τεν Χαγκ γιατί... δεν βρίσκει καλύτερο!

Τα έβαλαν κάτω, τα υπολόγισαν, είδαν τις επιλογές που υπάρχουν στην «αγορά» και... καταλήγουν στην παραμονή Τεν Χαγκ! Οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ φέρονται να θεωρούν πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τον Ολλανδό αυτή τη στιγμή κι εκείνος ετοιμάζεται να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, παραμένοντας και τη νέα σεζόν στο πόστο του!

Αλλαγή δεδομένων με Ράνγκνικ, απέρριψε την Μπάγερν Μονάχου-ThemaSports
02/05 @ 12:30

Αλλαγή δεδομένων με Ράνγκνικ, απέρριψε την Μπάγερν Μονάχου

Ακόμη μία ανατροπή ήρθε στην υπόθεση προπονητή για την Μπάγερν Μονάχου, αφού ο Ραλφ Ράνγκνικ τελικά απέρριψε τους Βαυαρούς, παρότι όλα έδειχναν πως ήταν ο εκλεκτός της ομάδας.

Ψάχνεται για την επιστροφή του Κλοπ η Ντόρτμουντ!-ThemaSports
02/05 @ 12:10

Ψάχνεται για την επιστροφή του Κλοπ η Ντόρτμουντ!

Συζητήσεις γίνονται στην Ντόρτμουντ για επιστροφή του Γιούργκεν Κλοπ ως διευθυντής ποδοσφαίρου, σύμφωνα με πληροφορίες της «Independent».

Σπουδαία επιτυχία για Κέρκεζ (Φωτογραφία)-ThemaSports
02/05 @ 11:00

Σπουδαία επιτυχία για Κέρκεζ (Φωτογραφία)

Ανήμερα των γενεθλίων του ο Ντούσαν Κέρκεζ οδήγησε την Μπότεφ Πλόβντιφ στον τελικό

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ