Themasports teamΑνοικτό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κάνει άλλη μία μεταγραφή, μέχρι τη λήξη της σχετικής περιόδου στην Ελλάδα, στις 11 Σεπτεμβρίου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αν το ρόστερ παραμείνει ως έχει, τότε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα ήταν απόλυτα ευχαριστημένος. Οι Πειραιώτες ενισχύθηκαν στις θέσεις που ήθελαν, όπως του εξτρέμ με την επιστροφή του Ποντένσε και του σέντερ φορ με τη μεταγραφή του Στέφαν Γιόβετιτς.
Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανοικτές τις κεραίες τους για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και ενός στόπερ, ή ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να καλύψει τις δύο θέσεις.
Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι ο Σεϊκού Κουγιατέ της Νότιγχαμ Φόρεστ, το όνομα του οποίου έχει πέσει στο τραπέζι των ανθρώπων του συλλόγου και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει τσεκάρει τον παίκτη.
Όπως σημειώνει το «Φως των Σπορ», ο Σενεγαλέζος μεσοαμυντικός δεν μπορεί να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλύψει το σχετικό όριο (7 τον αριθμό), με τους Σολμπάκεν, Ποντένσε, Σκάρπα, Ρίτσαρντς, Πορόσο, Αλεξανδρόπουλο και Φρέιρε.
Οπότε ο Κουγιατέ, ή οποιοσδήποτε παίκτης, θα πρέπει να αποκτηθεί με αγορά ή ως ελεύθερος. Το συμβόλαιο του 33χρονου άσου με την αγγλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2024 και αυτή τη στιγμή δεν υπολογίζεται από τον Στιβ Κούπερ.
Sport-fm.gr
Κοιτάζοντας τη φετινή βαθμολογία μετά το πέρας της 10ης αγωνιστικής και συγκρίνοντας την με πέρσι τέτοια εποχή, βλέπουμε ότι η ΑΕΛ που ξεκίνησε και αυτή τη σεζόν (2025-2026) με όνειρα και προσδοκίες, ξοδεύοντας περισσότερο χρήμα για μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι και έχοντας κάνει και μερικές κινήσεις από το... «πάνω-ράφι», παραμένει... σταθερά στη μετριότητα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/11 @ 20:58
Τα νέα δεν είναι καλά για τον Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τελευταίο ματς της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό.
12/11 @ 20:47
Μεταξύ των δύο διακοπών για τις Εθνικές ομάδες στον Παναιτωλικό δεν έχει αλλάξει μόνο ο προπονητής με τον Γιάννη Αναστασίου αντί του Γιάννη Πετράκη.
12/11 @ 20:35
Η Stoiximan Superleague διέκοπη λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και μετά από 10 αγωνιστικές, ο Λεβαδειακός αποδεικνύει γιατί βρίσκεται στην πρώτη τετράδα.
12/11 @ 20:22
Κάτι παραπάνω από το ένα τρίτο της σεζόν στην Stoiximan Super League ανήκει, πλέον, στο παρελθόν. Δέκα αγωνιστικές έχουν περάσει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι 14 ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή έχουν παρουσιάσει τα πρώτα δείγματα γραφής από όσα αναμένεται να μας προσφέρουν μέχρι το τέλος της τον ερχόμενο Μάιο.
12/11 @ 20:04
Ο Λεβαδειακός εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα και πέντε παίκτες του βρίσκονται στα... ραντάρ ομάδων της Super League, αλλά και από το εξωτερικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportime.gr. Ανάμεσα τους και ο 25χρονος Κύπριος διεθνής μέσος, Γιάννης Κωστή!
12/11 @ 19:50
O Λορέντσο Πιρόλα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2028, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του.
BEST OF THEMASPORTS