Οπαδοί της Άρσεναλ έφυγαν νωρίτερα από το Έμιρεϊτς κι έμειναν να πανηγυρίζουν στο δρόμο!

Οπαδοί της Άρσεναλ έφυγαν νωρίτερα από το Έμιρεϊτς κι έμειναν να πανηγυρίζουν στο δρόμο!

Αποφασίζοντας πως τίποτα δεν θα μπορούσε ν' αλλάξει και προκειμένου να γλιτώσουν χρόνο και κίνηση, ορισμένοι οπαδοί της Άρσεναλ έφυγαν απο το “Έμιρεϊτς” με το σκορ του ντέρμπι στο 1-1. Πού νά 'ξεραν... Έμειναν να πανηγυρίζουν έξω από το γήπεδο ακούγοντας τις ιαχές για το γκολ του Ράις και έτρεξαν προς την πλησιέστερη παμπ για να δουν τι συνέβαινε!

Είναι αυτή η μερίδα οπαδών που αποφασίζει να μην μείνει μέχρι το τέλος για να χειροκροτήσει την ομάδα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Playoffs Μουντιάλ 2026: Ένα βήμα από τα τελικά η Ιταλία, πρόκριση με τεσσάρες για Κόσοβο και Δανία

Playoffs Μουντιάλ 2026: Ένα βήμα από τα τελικά η Ιταλία, πρόκριση με τεσσάρες για Κόσοβο και Δανία

Η εθνική Ιταλίας έκανε το καθήκον της στο Μπέργκαμο επικρατώντας με 2-0 της Βόρειας Ιρλανδίας και απέχει ένα ματς απο το να επιστρέψει σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από το 2014. Εντυπωσιακές προκρίσεις για Κόσοβο (4-3 εκτός έδρας την Σλοβακία) και Δανία (4-0 εντός έδρας την Βόρεια Μακεδονία).