«Στον Ολυμπιακό με 6 εκατ. ευρώ ο Ντεσπόντοφ»

«Στον Ολυμπιακό με 6 εκατ. ευρώ ο Ντεσπόντοφ»

Δημοσίευμα από την Τουρκία στέλνει στον Ολυμπιακό τον Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Στον Ολυμπιακό στέλνουν οι Τούρκοι τον Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ο 26χρονος εξτρέμ της Λουντογκόρετς ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ενώ ο ίδιος θέλει να φύγει από την ομάδα της Βουλγαρίας. Τουρκικό δημοσίευμα σημειώνει πως οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους στον Ντεσπόντοφ και είναι διατεθειμένοι να δώσουν 6 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Όπως αναφέρεται, το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός και η Λουντογκόρετς βρίσκονται σε συζητήσεις και φαίνεται πως έφτασαν σε συμφωνία, με τη Φενέρμπαχτσε που ενδιαφερόταν για τον 26χρονο Βούλγαρο να μένει πίσω.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες εμφανίζονται έτοιμοι να δώσουν 6 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον παίκτη που πριν δύο χρόνια, τους είχε πληγώσει, σκοράροντας στο Καραϊσκάκη, σε ματς για τα προκριματικά του Champions League.

Στα δύο χρόνια που αγωνίζεται στη Λουντογκόρετς, ο Ντεσπόντοφ μετρά 128 συμμετοχές, 39 γκολ και 55 ασίστ.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το χρονικό της ΚΡΙΣΗΣ του Ρονάλντο με την εθνική Πορτογαλίας: Ο πάγκος, η συνάντηση και η αποχώρηση-ΒΟΜΒΑ!

Το χρονικό της ΚΡΙΣΗΣ του Ρονάλντο με την εθνική Πορτογαλίας: Ο πάγκος, η συνάντηση και η αποχώρηση-ΒΟΜΒΑ!

To εκρηκτικό story ανάμεσα σε Κριστιάνο Ρονάλντο και εθνική Πορτογαλίας, που ξεκίνησε με την απόφαση του Ζόρζε Ζεσούς να τον αφήσει στον πάγκο σε όλο το παιχνίδι με τη Νορβηγία.