Δεδομένος ήταν ο δανεισμός του Ντάνιελ Άντος από τον Απόλλωνα σε άλλη ομάδα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για τον Αυστριακό τερματοφύλακα, ενδιαφέρθηκε ο Εθνικός, η Καρμιώτισσα, αλλά και ομάδες του εξωτερικού.
Τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν συζητήσεις του Απόλλωνα με τον Εθνικό, ωστόσο δεν προχώρησε.
Πλέον ο Άντος βρίσκεται μια ανάσα από την ένταξη του στην ομάδα της Καρμιώτισσας.
Τα ματς της ΑΕΚ στη β' φάση του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/03 @ 12:00
Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει τα γενέθλια του σήμερα και ο Απόλλωνας του εύχεται χρόνια πολλά
09/03 @ 08:17
Από την κερκίδα παρακολούθησε την χθεσινή αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Σωφρόνης Αυγουστή. Συγκεκριμένα βρέθηκε σε θεωρείο, μεταξύ των ραδιοσχολιαστών και του τηλεσχολιαστή της Cytavision.
08/03 @ 20:18
Πριν από τη σέντρα του αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στον Απόλλωνα και τη Νέα Σαλαμίνα, η Λεμεσιανή ομάδα τίμησε τη μνήμη του πρώην προέδρου της, Πάμπου Γεωργιάδη, ενώ σχετικό πανό ανέβασαν οι οργανωμένοι οπαδοί των «κυανολεύκων» στο Νότιο πέταλο.
08/03 @ 19:53
Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του, παρακολουθεί το ματς από τα δημοσιογραφικά θεωρεία, δίπλα από τους ραδιοσχολιαστές και τον σπίκερ της Cytavision που περιγράφει το παιχνίδι!
08/03 @ 18:00
Με μαύρα περιβραχιόνια θα αγωνιστεί ο Απόλλωνας στον αποψινό αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, προς τιμήν του αείμνηστου πρώην Πρόεδρου της Λεμεσιανής ομάδας, Πάμπου Γεωργίαδη.
08/03 @ 14:55
Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα:
BEST OF THEMASPORTS