Γιάννης ΙωάννουΜε την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, η ΑΕΛ κοντράρεται απόψε (20:00) με την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με στόχο φυσικά το θετικό αποτέλεσμα, σε μία έδρα που δεν έχει και την καλύτερη παράδοση τα τελευταία χρόνια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι «κίτρινοι» έκαναν το 2 στα 2 στο ξεκίνημα της σεζόν και το ματς με την ποιοτική και ιδιαίτερα απαιτητική Πάφο, αποτελεί το πρώτο... κρας τεστ από ένα καρέ ζόρικων αγώνων που ακολουθεί, για το αν η ΑΕΛ μπορεί να ελπίζει στην υπέρβαση στη φετινή μεταβατική σεζόν, ήτοι, να μπει σφήνα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν μία θέση στην πρώτη εξάδα.
Ο Χρήστος Χαραλάμπους δούλεψε εντατικά με τους παίκτες του αυτή την εβδομάδα για να βελτιώσει κυρίως την εικόνα της ομάδας του στα μετόπισθεν, αφού κόντρα στην ΑΕΖ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα.
Ο Κύπριος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Ντεγόεστ και Μπάστο, όπως και τους... μόνιμα απόντες λόγω σοβαρών τραυματισμών, Κατσανίκλιτς και Νεοφύτου. Ο Τζάλμα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα θα εξαρτηθεί από τον βαθμό ετοιμότητας του.
Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΖ, αναμένονται κάποιες αλλαγές.
Πιθανή ενδεκάδα:
Ολιβέιρα, Τσούκα, Φιλίποβιτς, Σωτηρίου, Φραντζής (Τζάλμα), Μεντόγεβιτς, Μαρς, Σέρνιτς (Μεντόζα), Χέντι, Ανδρέου, Μόρσαϊ (Μορέιρα).
Διαθέσιμοι είναι και οι Μούριελ, Κολιάς, Παπαφώτης, Μακρής, Συλβέστρου, Μπεραχίνο, Τσέρνιχ και Κοντινέλα.
Η διοίκηση του Σωματείου ΑΕΛ παραθέτει σήμερα το πρωί (11:00) στην αίθουσα Τύπου του σταδίου «Αλφαμέγα», για να παρουσιάσει στα ΜΜΈ και στον κόσμο της ομάδας, τον Μέγα χορηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας, την εταιρεία στοιχημάτων CopyBet.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 11:11
Η διοίκηση του Σωματείου ΑΕΛ παραθέτει σήμερα το πρωί (11:00) στην αίθουσα Τύπου του σταδίου «Αλφαμέγα», για να παρουσιάσει στα ΜΜΈ και στον κόσμο της ομάδας, τον Μέγα χορηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας, την εταιρεία στοιχημάτων CopyBet.
30/06 @ 20:48
Ο ΣΥΦΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αναφέρεται στις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα, ενώ αναφέρεται και στην επόμενη μέρα:
30/06 @ 19:34
Εντείνεται η προσπάθεια της ΑΕΛ για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ της.
30/06 @ 13:50
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
29/06 @ 20:00
Στις 2 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ, όπου τα μέλη του Σωματείου θα ενημερωθούν για την πώληση μετοχών προς την εταιρεία IC Markets, ιδιοκτησίας του Αυστραλού δισεκατομμυριούχου, Andrew Budzinski.πφ
29/06 @ 19:15
Μία ανάρτηση στο X-Twitter από τον λογαριασμό «Hora do Mercado», έκανε λόγο για ενδιαφέρον των ΑΕΛ, Απόλλων και ΟΦΗ για τον 23χρονο Πορτογάλο αριστερό εξτρέμ, Ενρίκε Περέιρα, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπενφίκα.
BEST OF THEMASPORTS