Conference League: Το «ΤΕΛΟΣ» των γκρουπ δυναμικότητας!
Μόνο μια ομάδα από το Α γκρουπ δυναμικότητας στους "8", τρεις άλλες αποκλείστηκαν, πρώτο το Στρασβούργο με την 15η βαθμολογία.


Έτοιμος να ζήσει το… όνειρό του είναι ο Σάσα Βεζένκοφ.
Έπειτα από μία πενταετία στον Ολυμπιακό και έχοντας πανηγυρίσει τίτλους και πολλές διακρίσεις, ο Βούλγαρος φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και τους Κινγκς.
Ο 28χρονος μετράει τον χρόνο αντίστροφα για να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα του Σακραμέντο και πλέον είναι έτοιμη και η φανέλα που θα φορά και θα έχει το νούμερο «7» στην πλάτη. Στη μέχρι τώρα ευρωπαϊκή του καριέρα, ο Βεζένκοφ φορούσε το «14», ενώ είχε επιλέξει το «41» για την εθνική ομάδα της Βουλγαρίας.
Ωστόσο, το «14» δεν μπορούσε να το φορέσει στους «βασιλιάδες», καθώς το έχουν αποσύρει προς τιμήν του σπουδαίου Όσκαρ Ρόμπερτσον.
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις