Ο Άρης είναι σε ακτίνα συμφωνίας με την Φιορεντίνα για την επιστροφή του Ρώσου επιθετικού Αλεξάντερ Κακόριν στην Ελαφρά Ταξιαρχία.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία της Φιορεντίνα κάτι που ευνοεί τον Άρη, καθώς οι διοικούντες την λεμεσιανή ομάδα έκαναν την κίνηση για να συμφωνήσουν με τους Τοσκανούς.
Είναι μια κίνηση που ανεβάζει ξανά επίπεδο τον Άρη στην προσπάθεια για την παραμονή στην κορυφή του πρωταθλήματος αλλα΄και διάκριση στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Το θέμα Κακόριν ανέκαθεν χειρίζονταν οι ιδιοκτήτες λόγω και της προσωπικής τους σχέσης και αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.
Η Ομόνοια πάει στην Αρένα με στόχο το τρίποντο και μόνο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/04 @ 11:58
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 6ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan (Ά όμιλος) που θα γίνουν την Τρίτη 22 Απριλίου.
21/04 @ 08:55
Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα, το ενδιαφέρον στον Α' όμιλο της Cyprus League by Stoiximan κορυφώνεται.
19/04 @ 17:09
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Ομόνοια.
19/04 @ 12:37
Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, Ανδρέας Αβραάμ, μίλησε στον Super Sport 104,
19/04 @ 23:33
Διαβάστε τις Ευχές των ομάδων μας για το Πάσχα.
18/04 @ 20:30
Ο Ανδρέας Μηλιώτης σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσει την καριέρα του ως Αθλητικός Διευθυντής στις ακαδημίες του Άρη.
BEST OF THEMASPORTS