Ζωντανά από το κανάλι του ΑΠΟΕΛ η συνέντευξη Τύπου (12:30) του προπονητή των γαλαζοκιτρίνων, Σα Πίντο ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Γάνδη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όλα όσα είπε:

Εκ μέρους των παικτών του ΑΠΟΕΛ μίλησε ο Ισάμ Τσεμπάκ.

Σα Πίντο:

Αρχική τοποθέτηση: «Το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι δεν ήταν δίκαιο και γι' αυτό είμαστε τόσο αισιόδοξοι. Πιστεύουμε στις ικανότητες και τον κόσμο μας. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ. Έχουμε μεγάλη ιστορία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ανατροπές. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο»

Τι πρέπει να κάνει καλύτερα σε σχέση με το πρώτο ματς: «Είχαμε και εμείς ευκαιρίες και ο αντίπαλος. Ο αντίπαλος σκόραρε με μια σέντρα στο πρώτο γκολ, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο αλλά ήταν μια άτυχη στιγμή. Μέχρι το γκολ ελέγχαμε το παιχνίδι και μας επηρέασε. Έπαιξε ρόλο στο να έρθει και το 2ο γκολ. Μιλήσαμε με τους παίκτες και είπαμε ότι δεν πρέπει να σταματήσουμε. Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας να σκοράρουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια. Έχουμε τη στρατηγική μας και πρέπει να την βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Τίποτα δεν τελειώνει μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής. Παίζουμε απέναντι σε πολύ καλούς παίκτες με ατομική ποιότητα και πρέπει να είμαστε... τέλειοι. Μόνο αν έχουμε επιμονή, συνοχή και υπομονή μπορούμε να προκριθούμε».

Για τους Γουίλσον, Σαρφό και Κρέσπο: «Κρέσπο και Γουίλσον χρειάζονται ακόμη λίγο χρόνο. Ο Σαρφό θα είναι στη διάθεσή μου».

Αν θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα: «Θα δούμε».

Πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου στο αυριανό παιχνίδι: «Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Όσες διαθέσιμες θέσεις υπάρχουν πρέπει να είναι γεμάτες. Μόνο μαζί μπορούμε να το καταφέρουμε για αυτό και πρέπει να έρθουν όλοι στο γήπεδο».

------------------------------

Τσεμπάκ: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο. Δουλέψαμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Όλοι το πιστεύουμε όπως και ο κόσμος και αυτό είναι πολύ θετικό, μας δίνει κίνητρο. Θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στους ομίλους».

Για την πίστη του προπονητή τους για πρόκρισης και εάν τους μετέφερε αυτό το πάθος: «Σίγουρα! Είχαμε συνάντηση μετά το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση. Όπως είπε ο κόουτς, είναι σημαντικές οι λεπτομέρειες στα μεγάλα παιχνίδια. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις ευκαιρίες, να τους σκοτώσουμε όταν είχαμε την ευκαιρία. Μας έδωσε τις οδηγίες για να κάνουμε ένα καλό ματς και να κερδίσουμε. Έχουμε το παράδειγμα της Τζουργκάρντεν πέρσι που αρχίσαμε πολύ καλά στον επαναληπτικό και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε"»

Δείτε το βίντεο:

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαντική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τους ΑΠΟΕΛίστες που θα πάνε ΓΣΠ με ΑΕΚ-ThemaSports
09/05 @ 18:12

Σημαντική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τους ΑΠΟΕΛίστες που θα πάνε ΓΣΠ με ΑΕΚ

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε σημαντικές λεπτομέρειες για τους οπαδούς του που θα παρευρεθούν στο ΓΣΠ για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Μετρούν... αντίστροφα στον ΑΠΟΕΛ για τον μεγάλο... τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/05 @ 19:44

Μετρούν... αντίστροφα στον ΑΠΟΕΛ για τον μεγάλο... τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με βίντεο ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάζει τον κόσμο του για τον "τελικό" του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ!

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)-ThemaSports
07/05 @ 12:15

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)

Πως και πως περιμένουν τον τελικό πρωταθλήματος στον ΑΠΟΕΛ

Θα είναι το 7ο!-ThemaSports
07/05 @ 10:45

Θα είναι το 7ο!

Το Σάββατο ο Γιώργος Εφραίμ ενδέχεται να στεφθεί πρωταθλητής για έβδομη φορά στην καριέρα του

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»-ThemaSports
06/05 @ 10:50

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»

Δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας sportdog.gr, αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, Καρλίτος, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ