Αποκλείστηκες; Έφυγες - Επτά προπονητές του Μουντιάλ 2026 έχουν ήδη απολυθεί!
Το Μουντιάλ βρίσκεται στην φάση των «32», όμως ήδη επτά προπονητές έχουν αποχαιρετήσει τις εθνικές ομάδες με τις οποίες μπήκαν στο τουρνουά.




Τρία δεκάλεπτα άντεξε η Βραζιλία απέναντι στην Ισπανία, η οποία μπήκε… φουριόζα στο τέταρτο και έτσι έφτασε στη νίκη (96-78), για το 2/2 στον έβδομο όμιλο.
Το ματς
Ντέρμπι ήταν το πρώτο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να ήταν κοντά και το σκορ να διαμορφώνεται στο 22-21 υπέρ των Βραζιλιάνων. Ίδια ήταν η εικόνα του παιχνιδιού (32-34), μέχρι το 14’. Στη συνέχεια, οι Ισπανοί πάτησαν το… γκάζι και ξέφυγαν στο +12 (32-44) και έχοντας τον έλεγχο πήγαν στα αποδυτήρια με το +8 (42-50).
Η «φούρια ρόχα» διατηρούσε τα ηνία του ματς και τη διαφορά (49-59), μέχρι το 24’. Οι Βραζιλιάνοι έβγαλαν αντίδραση και πλησίασαν στο -6 (56-62), στο 28’. Ο Αλντάμα «ξεκόλλησε» την ομάδα του, αλλά το εξαιρετικά δύσκολο τρίποντο του Μέιντλ διαμόρφωσε το 59-64 της τρίτης περιόδου.
Καλύτερο ξεκίνημα έκανε η Ισπανία στο τέταρτο δεκάλεπτο και με μπροστάρηδες τους Γκαρούμπα και Νούνιεθ έκανε επιμέρους σκορ 3-15, ξεφεύγοντας στο +17 (62-79), στο 34’. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η ομάδα του Σκαριόλο είχε τον απόλυτο έλεγχο, φτάνοντας στη νίκη με το τελικό 96-78.
Τα δεκάλεπτα: 22-21, 42-50, 59-64, 78-96
Δείτε εδώ τα στατιστικά του ματς
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις