Φώτης Μιλτιάδους

Ο Απόλλωνας θέλει να αφήσει πίσω του το κακό ξεκίνημα στην σεζόν, με την ισοπαλία κόντρα στον Οθέλλο και να πάρει το πρώτο τρίποντο, την Κυριακή (27/8, 20:00) απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 Στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου στο «Αλφαμέγα», οι γαλάζιοι δεν εμφανίστηκαν όπως θα έπρεπε και σε συνδυασμό με την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Γαρπόζη, ήρθε η απώλεια 2 βαθμών.

Πλέον στον Απόλλωνα έχουν την προσοχή τους, στην 2η αγωνιστική και την αναμέτρηση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη και το πρώτο τρίποντο, στη νέα χρονιά.

Ο Μπογκντάν Αντόνε αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με κάποιους ποδοσφαιριστές να ανέβασαν ρυθμούς και είναι πιο έτοιμοι, σε σχέση με την 1η αγωνιστική.

Οι Μίκαελ Κρμέντσικ και Ελιέλ Πέρετζ, είναι δύο ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βρίσκονται στην ενδεκάδα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Δεν ήταν απόλυτα έτοιμη και αγωνίστηκαν ως αλλαγή κόντρα στην ομάδα της Αθηαίνου. Ο Ντόνιο έμεινε εκτός πρεμιέρα και είναι αμφίβολος και για το δεύτερο παιχνίδι, αν προλάβει ίσως να αγωνιστεί ερχόμενος από τον πάγκο. Ίσως να δούμε και τον Εκπολό στην βασική ενδεκάδα, αν θελήσει να αλλάξει κάτι αμυντικά ο Ρουμάνος τεχνικός.

Στο κομμάτι της ενίσχυσης οι άνθρωποι του Απόλλωνα βρίσκονται στο ψάξιμο για μέσο ποδοσφαιριστή, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και σε απόκτηση επιθετικού. Υπάρχουν μέρες ακόμη μέχρι να κλείσει το παράθυρο των μεταγραφών και όλα είναι πιθανά, θυμίζουμε κλείνει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος-ThemaSports
08/05 @ 22:03

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος

Ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι ο Μπρούνο Σάντος υποβλήθηκε σήμερα (08/05) με επιτυχία σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης αστάθειας ώμου.

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»-ThemaSports
08/05 @ 20:07

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Πάμπλο Ματσίν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου-ThemaSports
08/05 @ 15:04

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου

Το Σωματείο Απόλλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιάννη Πέππου.

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!-ThemaSports
08/05 @ 11:58

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Xάκεν, Μάρτιν Έρικσον, μίλησε στο FotbollDirekt και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ-ThemaSports
08/05 @ 11:15

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ

Έρχονται εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν στον Απόλλωνα.

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες-ThemaSports
08/05 @ 10:24

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες

Σήμερα επιστρέφει από τις διακοπές του ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, λογικά αύριο θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους συνεργάτες του. Για να τους γνωστοποιήσει και τις αποφάσεις που έχει λάβει για το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν κυρίως…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ