ΦΙΑΣΚΟ μεγατόνων της ΕΛ.ΑΣ.: Ελεύθερος ο Έλληνας οπαδός, καθώς ήταν... στην Κεφαλονιά!

ΦΙΑΣΚΟ μεγατόνων της ΕΛ.ΑΣ.: Ελεύθερος ο Έλληνας οπαδός, καθώς ήταν... στην Κεφαλονιά!

Η Αστυνομία τον παρουσίασε ως αρχηγό του τάγματος εφόδου, ενώ εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν ότι ο 43χρονος Έλληνας που κρατήθηκε 4 μέρες ως «ηγέτης των χούλιγκαν» ήταν στην Κεφαλονιά!

Σκηνικά που παραπέμπουν ευθέως σε περιπέτειες του επιθεωρητή Κλουζώ με πρωταγωνιστή τον Πίτερ Σέλερς από την ελληνική αστυνομία: ο 43χρονος Έλληνας οπαδός που κατηγορείτο ότι συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και που είχαν ως τραγική συνέπεια τον χαμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, αφέθηκε ελεύθερος πριν από λίγη ώρα μιας και αποδείχτηκε πως εκείνες τις ημέρες βρισκόταν στην Κεφαλονιά!

Χαρακτηριστικό του μεγέθους του φιάσκου είναι πως τόσο η ανακρίτρια όσο και ο εισαγγελέας συμφώνησαν στο να αφεθεί ελεύθερος, με τη μοναδική διαφωνία που προέκυψε να είναι το αν θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι ή όχι.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα αν αναλογιστεί κανείς πως η ΕΛΑΣ «έδωσε» τον συγκεκριμένο οπαδό στα ελληνικά Μίντια που βιάστηκαν να... δικάσουν τον 43χρονο θεωρώντας δεδομένη την εμπλοκή του στην υπόθεση, με τον ισχυρισμό πως ο σωματότυπός του ταίριαζε με εκείνον του ατόμου που φαίνεται στο βίντεο από την ημέρα των ανεξέλεγκτων επεισοδίων.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του «The Voice of Greece»!

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του «The Voice of Greece»!

Ο Κωνσταντίνος Κωμοδρόμος είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού «The Voice of Greece».