ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ στο Βελιγράδι για την κυρίαρχη Ελλάδα με γκολάρες Τζόλη-Δουβίκα!
Η Ελλάδα το άξιζε, το κυνήγησε μέχρι τέλους και δικαιώθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, με τον Δουβίκα να υπογράφει στο 90+5' ένα τεράστιο διπλό στο Βελιγράδι με σκορ 2-1!




Ο Ρικάρντο Σα Πίντο προσπάθησε τις τελευταίες δύο μέρες να... αποφορτίσει τους παίκτες του για να τους δώσει το μήνυμα ότι πριν την πρώτη μάχη με τους Βέλγους για τα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ, προηγείται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει τίποτα να χάσει και θα παίξει χωρίς πίεση και άγχος για το βαθμολογικό κέρδος.
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να κάνει στοχευμένο ροτέισιον, για να δώσει ανάσες σε ορισμένους παίκτες του ενόψει του αγώνα με τη Γάνδη και ευελπιστεί ότι η ομάδα του θα πάρει το τρίποντο χωρίς... περιπέτειες.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις